PURBLANCA - ZAPACH DLA STARSZYCH PAŃ ?
Hej. Czy uwazacie, że Purblanca to zapach dla dojrzalszych kobiet czy również dla młodych dziewczyn ? Pytam bo kiedyś spotkałam się z takim stwierdzeniem. Mi sie ten zapach szalenie podoba a mam 25 lat.
Wasz ulubiony błyszczyk?
Ja zdecydowałam się na tako laret imperial i uważam że to był świetny wybór. Wózek lekki, skrętn...
Także chętnie się dowiem
Jak myjecie takie pędzle?
Chętnie podpatrzę, jakie macie typy :)
Tylko i wyłącznie Kryolan.
Z tych utrwalających to fixing spray z GR
Jaki spray do makijażu polecacie?
u mnie to samo tylko bez żelu do brwi
Hej. Czy uwazacie, że Purblanca to zapach dla dojrzalszych kobiet czy również dla młodych dziewczyn ? Pytam bo kiedyś spotkałam się z takim stwierdzeniem. Mi sie ten zapach szalenie podoba a mam 25 lat.
nie ma podziału na wiek moim zdaniem
Dla starszych pań jest przedewszystkim Pani WALEWSKA :D
nie mysle ze jest taki podzial
Dzięki za odp :)
Nie bardzo rozumiem dlaczego jakiś perfum miałyby być tylko dla starszych pań a inny dla młodszych. Jeżeli komuś zapach się podoba to dlaczego nie miałoby się go używać...? :)
podpisuję się pod tym stwierdzeniem
nie znam tych perfum
Ja również nie uznaje podziału na wiek i idąc dalej, podziału na pory roku. Powinniśmy nosić to w czym czujemy się dobrze, co poprawia nam humor lub wprawia w okreslony nastrój. Sama potrafie nosić zimą letnie flankery, czy kwiatko szypry jak np. coco modemoiselle i nie widzę w tym żadnego problemu. Tak samo nie zgadzam się z opinią ze np. Opium czy Shalimar sa zapachami dla starszych pań bo? bo mają kadzidła? wanilie? To tak nie działa.
O tak, Pani Walewska zdecydowanie :D
Tak jak dziewczyny mówią, nie ma tutaj przedziału wiekowego. Najważniejsze, żebyś nie czuła się w nich "stłamszona".
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)