Odżywka do paznokci
Sukam jakiejś dobrej odżywki do paznokci, najlepiej z golden rose bo słyszałam o nich wiele dobrego, od zawsze używam eveline 8w1 i chce spróbować cegoś nowergo
Chyba nie miałam nigdy szamponu z Bielendy.
Nie miałam jeszcze okazji go używać i tez jestem ciekawa.
Czy dobrze oczyszcza skórę głowy?
Ciekawy produkt, nie spotkałam chyba jeszcze cebulowych kosmetyków do włosów.
Ja mam nieokazałe, nieduże usta i pomadki słabo na mnie wyglądają, szczególnie te ciemniejsze ko...
no ja to w ogole mam problem z pomadkami, zawsze co kupie to mi nie pasuje
I co polecacie dziewczyny? nie jestem jakoś mega wymagająca, grunt zeby zasłonić niedoskonałosci...
Jestem za i najlepiej byłoby założyć na to osobny wątek :)
Długo szukałam henny, która spełniłaby moje wymagania. Teraz korzystam z oferty Maxel Cosmetics ...
Sukam jakiejś dobrej odżywki do paznokci, najlepiej z golden rose bo słyszałam o nich wiele dobrego, od zawsze używam eveline 8w1 i chce spróbować cegoś nowergo
eveline 8 w 1
Sally Hansen
Eveline 8w1 działa cuda. Sprawdzone już kilka razy. Niby ma właściwości rakotwórcze, ale oby nie, bo jest świetna
Ja używam Diamond Hardener z Golden Rose i jestem nią zachwycona. Kiedyś również bardzo długo używałam Eveline 8 w 1, ale zmieniłam ją na tę z Golden Rose, bo nie posiada ona (w przeciwieństwie do Eveline) toluenu i formaldehydu i jego podobnych. Mi akurat ta z Eveline również służyła, ale plusem odżywek bez tych substancji oprócz braku toksyn jest to, że ładniej pachną (czyt. nie śmierdzą aż tak dramatycznie:)
Odżywka Eveline 8 w 1 ze względu na wspomniane substancje w składzie, działa tak, że albo czyjaś płytka zniesie tę ilość toksyn i broniąc się przed nimi zrobi się gruba, twada i mocna (czyli mamy efekt obiecany przez producenta), albo toksyny okażą się zbyt silne i paznokcie będę w okropnym stanie, a więc nie dla każdego tak inwazyjnie działające odżywki...
Dziewczyny... przecież napisała, że używa Eveline i chce spróbować czegoś innego :) Z Golden Rose mam Black Diamond, ale nie widziałam efektów :/ O innych nic nie wiem :(
10 w 1 od bielendy może spróbuj.
o eveline słyszałam złe opinie, a od golden rose nie znam.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)