Ochrona przed słońcem?
Czy stosujecie jakieś kosmetyki, które chronią kolor włosa przed dużą ilością słońca? Blondynkom pewnie to pasuje ale przy ciemnym kolorze... :/
Bardzo dobre kosmetyki ma w ofercie Bielenda, świetna jest ta delikatna jak chmurka linia Blue M...
Świetna jest ta linia z Bielendy Diamentowe Lipidy, doskonałe kosmetyki przeciwzmarszczkowe dla ...
Czy nie wysusza skóry?
Nie używałam
Mój facet lubi takie żele z Nivea.
Kilka razy widzę tę samą nazwę kremu Bielendy, aż chyba zapamiętam ;D
Do krótkich włosów w sam raz.
Pędzle Hulu, precyzyjne, odpowiedniej miękkości. Dosyć szybko ścierają im się co prawda napisy, ...
Dla mężczyzn to na pewno dobre rozwiązanie - kosmetyk 3 w 1 :)
Czy stosujecie jakieś kosmetyki, które chronią kolor włosa przed dużą ilością słońca? Blondynkom pewnie to pasuje ale przy ciemnym kolorze... :/
także dołączam się do tego pytania, ponieważ bardzo mnie to ciekawi
Również się dołączam. Jakieś spray\'e czy odżywki może znacie? Please, HELP!
Hej dziewczyny! Coś znalazłam http://www.pro-sprzet.pl/category/solar ... fessionnel
mam nadzieje, że się przyda
poczytam recenzję i zobaczymy! może kupię
ja w zeszlym roku uzywalam codziennie jedwabiu do wlosow i staralam sie zakladac kapelusz slomkowy, gdy wiedzialam,ze bede kilka godzin na sloncu. Ale wlasnie dolaczam sie do pytania, czy są jakies spraye z filtrm UV, ktore stosowalyscie i ktore nie przetluszcza wlosow?
też dołączam się do tego pytania! wszystko co związane z ochroną włosów jest dla mnie ważne, ponieważ uważam że włosy i dłonie to nasze wizytówki
Hej dziewczyny! Coś znalazłam http://www.pro-sprzet.pl/category/solar ... fessionnel
mam nadzieje, że się przyda
Ja jednak też zrezygnowałam z L\'oreala. Kupiłam sobie spray z Gliss Kur do włosów farbowanych z filtrami kapelusik też mam zamiar nosić ;D
Ja intensywnie nawilżam włosy olejowaniem, a poza tym do posiadanych w domu odżywek i masek do włosów, których szkoda mi wyrzucić, dodaję nawilżających substancji, m.in. kwasu hialuronowego czy wyciągu z aloesu. I mimo, że suszę włosy po prawie każdym myciu, są nieźle nawilżone.
ja od pewnego czasu używam Eko Slik - jedwabiu do włosów i wydaje mi się że bardzo dobrze chroni moje włosy, nie tylko przed słońcem. Jedwab ten dodał moim włosom także zdrowy wygląd, blask (jakiego wcześniej nie miałam i nie otrzymałam dzięki żadnej odżywce) oraz gładkość. Do tego bardzo ładnie pachnie i nie kosztuje dużo .. za 15 ml ja zapłaciłam coś ok. 5 zł
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)