Nawilżający krem stopniowo brązujący,nizapychajacy,ktory ?
Czy moglybysie polecic jak dobry ,niezapychajacy nawilżający krem stopniowo brązujący ?
Chyba nie miałam nigdy szamponu z Bielendy.
Nie miałam jeszcze okazji go używać i tez jestem ciekawa.
Czy dobrze oczyszcza skórę głowy?
Ciekawy produkt, nie spotkałam chyba jeszcze cebulowych kosmetyków do włosów.
Ja mam nieokazałe, nieduże usta i pomadki słabo na mnie wyglądają, szczególnie te ciemniejsze ko...
no ja to w ogole mam problem z pomadkami, zawsze co kupie to mi nie pasuje
I co polecacie dziewczyny? nie jestem jakoś mega wymagająca, grunt zeby zasłonić niedoskonałosci...
Jestem za i najlepiej byłoby założyć na to osobny wątek :)
Długo szukałam henny, która spełniłaby moje wymagania. Teraz korzystam z oferty Maxel Cosmetics ...
Czy moglybysie polecic jak dobry ,niezapychajacy nawilżający krem stopniowo brązujący ?
Polecam balsam do ciała brązujący z wyciągiem z orzecha włoskiego Firmy SORAYA z kolekcji Piękne Ciało. Nie lubię samoopalaczy, moja skóra zawsze po ich użyciu wyglądała dużo gorzej niż przed ,. Dlatego od jakiegoś czasu używam balsamów brązujacych, które nie robią mi takich niespodzianek . Ten balsamik oprócz tego, że delikatnie i równomienie brązuje, ma również właściwości nawilżające, wygładzające i nawilżajace. Ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i może to nie jest najważniejsze, ale ma też bardzo ładne, kobiece, różowe opakowanie / Kosztuje 13 zł. Jest absolutnie wart swojej ceny.
To jest typowy spam (znalazłam na innych forach osobę pod tym samym nickiem, reklamującą sorayę), post zostawiam, bo może komuś się przyda.
ja juz od dawna szukam takiego który nie zapcha mi skóry
polecam solutions beautiful hydration perfecting tnt release moisturies spf 20 z firmy avon. Jest świetny stopniowo nadaje koloryt cerze nie robi smóg co w moim przypadku było nagminne używając innych kremów. Ten niby jest do twarzy ale ja używałam go także na całe ciało i powiem wam, że jest dla mnie jak na razie najlepszy.
Ja ne jestem pryekonana do Avonu ;)
każdy krem koloryzujący zapchał mnie prędzej czy później, dlateg się poddałam
a ja mam krem ze starej mydlarni z 25 % zawartością aloesu
te wyrównujące koloryt między brakami opalenizny też zapychają?
Ja do twarzy używam takiego preparatu, nazywa się Argan bronzer bielendy, on ładnie brązuje, zostawia jednolity odcień, bez smug. Skóra wygląda po nim naturalnie, a nie jak po solarium
A gdzie kupowałaś ten preparat z bielendy?
tez jestem ciekawa tego kosmetyku z bielendy
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)