Nasze Semilaczki :)
Hej dziewczyny,
w tym miejscu mozecie chwalic się swoją kolekcją lakierów hybrydowych Semilac (i nie tylko, jeśli ktos ma kolkcję innych lakierów to zapraszam)
Poniżej moja skromna kolekcja :)
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
i po co kupować tyle lakierów , szkoda kasy na takie produkty jak lakier do paznokci
Na lakiery hybrydowe mi nie szkoda kasy, bo wiem ze starcza na dlugo i trzymaja się 2-3 tyg., tymbardziej ze nie maluje tylko sobie ale tez znajomym
Wow... niezła kolekcja, ja w swojej mam tylko 6 kolorów, ale juz sie czaje na nastepne :) i tak, na Semilaczki nie ma co zalowac kasy
zakładanie tematów w stylu "pochwalcie sie swoimi paletkami ,pędzlami czy lakierami " jest co najmniej śmieszne i w sumie nie wiem czemu ma to słuzyć, chwaleniu się jedna przed drugą która ma więcej ? no cóż żałosne
zakładanie tematów w stylu "pochwalcie sie swoimi paletkami ,pędzlami czy lakierami " jest co najmniej śmieszne i w sumie nie wiem czemu ma to słuzyć, chwaleniu się jedna przed drugą która ma więcej ? no cóż żałosne
Wcale nie musisz brac udziału....
Myslicie, ze naprawde warto w nie zainwestowac?
Myslicie, ze naprawde warto w nie zainwestowac?
warto
czaję si na nie od dłuższego czasu
Ladna kolekcjs
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)