Najlepszy szampon Batiste
Który szampon najbardziej wam odpowiada z serii Batiste? A może używacie suchych szamponów innych marek i są równie dobre? :)
Olejek Busajna pozwala na dłużej utrzymac opalenizne, ładny kolor takze skórze nadaje taki złota...
Łatwo się nim kręci włosy, próbowałyście?
Moje gusta zapachowe :D
Nie używam żadnych balsamów podtrzymujących opaleniznę, jednie balsamy nawilżające.
Do podtrzymania opalenizny ale i by miała ładny złotawy koloryt doskonały jest Olejek Busajna. M...
Musi pięknie pachnieć ♥
Zdecydowanie, tylko na mokro.
Jeśli chodzi o wszystkie długotrwałe pomadki, to zmywam je dwufazowym płynem do demakijażu lub o...
Jak ją zmywacie?
Który szampon najbardziej wam odpowiada z serii Batiste? A może używacie suchych szamponów innych marek i są równie dobre? :)
Ladymakeup ma filmik o suchych szamponach, w którym używa ten różowy zwiększający objętość ,mówi tam również o szamponie z Isany i Timotei.
@moinika212121 Dzięki za informację :)
Ja oprócz Batiste bardzo lubię biedronkowe suche szampony :)
nie wiem który z tych szamponów zakupić
Ja jakoś nie mogę się przekonać do suchychc szamponów.
ten rózowy jest świetny, lub zapachu tropików ;)
Miałam kilka rodzajów i wszystkie u mnie sprawdzały się tak samo. Nie wiem czy różnią się czymkolwiek, z wyjątkiem zapachu.
Ja ostatnio przestawiłam się na wiśniowy z Batiste, pachnie obłędnie! Chcę też spróbować tego dla brunetek (który nie jest biały, a brązowy i ponoć niewidoczny na ciemnych włosach). Miałam też z Sayosa - w działaniu fajny, chyba nawet troche mocniejszy od Batiste i łatwiejszy do wyczesania(co przy czarncyh włosach było bardzo wygodne, bo nie był widoczny) , ale zapach jest duszący, niby ładny ale po czasie męczy i jest bardzowyraźny przez długi czas, dlatego ciężko go nosić ;/
ja lubie ten tropikalny
nie uzywam nie chce niszczyć włosów juz od nasady
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)