Najlepszy szampon Batiste
Który szampon najbardziej wam odpowiada z serii Batiste? A może używacie suchych szamponów innych marek i są równie dobre? :)
Jeśli zastosujesz go na sam środek twarzy, szczyt nosa, broda, środek czoła to będzie to dobrze ...
C,y jeśli jest rozświetlający, to czy naprawdę będzie dobrze wyglądał na całej twarzy?
Olejek z drzewa herbacianego.
Jest miękka czy raczej twarda?
Bardziej jestem za matem, ale czasem na ustach lądują pomadki o innym wykończeniu.
Nie widziałam różnicy.
Ja wybieram takie z delikatnym, praktycznie przezroczystym paskiem. Z grubym paskiem są dla mnie...
Używałam kosmetyków innej marki ze śluzem ślimaka. Efekty były zadowalające, ale nie jakieś stra...
Jest w sprzedaży krem rozjaśniający na dzień Pigmentbio Daily Care SPF 50+, a czy pojawi się też...
Który szampon najbardziej wam odpowiada z serii Batiste? A może używacie suchych szamponów innych marek i są równie dobre? :)
Ladymakeup ma filmik o suchych szamponach, w którym używa ten różowy zwiększający objętość ,mówi tam również o szamponie z Isany i Timotei.
@moinika212121 Dzięki za informację :)
Ja oprócz Batiste bardzo lubię biedronkowe suche szampony :)
nie wiem który z tych szamponów zakupić
Ja jakoś nie mogę się przekonać do suchychc szamponów.
ten rózowy jest świetny, lub zapachu tropików ;)
Miałam kilka rodzajów i wszystkie u mnie sprawdzały się tak samo. Nie wiem czy różnią się czymkolwiek, z wyjątkiem zapachu.
Ja ostatnio przestawiłam się na wiśniowy z Batiste, pachnie obłędnie! Chcę też spróbować tego dla brunetek (który nie jest biały, a brązowy i ponoć niewidoczny na ciemnych włosach). Miałam też z Sayosa - w działaniu fajny, chyba nawet troche mocniejszy od Batiste i łatwiejszy do wyczesania(co przy czarncyh włosach było bardzo wygodne, bo nie był widoczny) , ale zapach jest duszący, niby ładny ale po czasie męczy i jest bardzowyraźny przez długi czas, dlatego ciężko go nosić ;/
ja lubie ten tropikalny
nie uzywam nie chce niszczyć włosów juz od nasady
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)