Najlepszy pedzel do eyelinera zelowego?
Czy ktoras z was moglaby polecic jakis naprawde dobry pedzelek do rysowania kreski na powiece eyelinerem zelowym? ktory polecicie ktorym latwo i precyzyjne zrobic ladna kreske na powiece?
Nie używałam tego fixera.
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
Też chętnie się dowiem, jak z jego trwałością.
Macie swój ulubiony zapach od Avon?
Kolorówka i pielęgnacja Eveline jest całkiem niezła.
Czy ktoras z was moglaby polecic jakis naprawde dobry pedzelek do rysowania kreski na powiece eyelinerem zelowym? ktory polecicie ktorym latwo i precyzyjne zrobic ladna kreske na powiece?
ale jaki typ pedzelka???
Ja mam kilka i żaden mi nie odpowiadał, aż polecono mi w Douglasie ich firmowy nr 14P. Jest świetny, precyzyjny i na tyle sztywny, że rysuje kreskę tam gdzie się chce, a nie wszędzie obok. Moim zdaniem rewelacyjny.
Ja polecam taki z essence, wg. mnie jest idealny. Do tego jest tani bo kosztuje około 8 zł. Wreszcie udało mi się zrobi idealne kreski.
Moim faworytem jest pędzel z Inglota 31T.To jest coś takiego http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=41485
Wykonany z włosia syntetycznego, na tyle sztywny, że nie rozjeżdża się na wszystkie strony i na tyle elastyczny, żeby można było nim ładnie wyprofilować kreskę. Do tego cieńszy od pędza z essence (ma trochę mniej włosia objętościowo), dzięki czemu można narysować ładne, cienkie kreski. Mam już go ponad 2,5 roku i pomimo delikatnego odkształcenia się niektórych włosków, nadal najlepiej mi się nim maluje (ten z essence też mam, używam do wosku do brwi, do kresek jest dla mnie za twardy).
ja polecam maestro ze zgiętą skuwką. Według mnie najlepszy jaki miałam
Essence i Maestro 660r2 to moi faworyci.
i Maestro 660r2 to moi faworyci.
Swój kupowałam u Moniki w sklepie ale nie pamiętam ceny. Czy gdzieś w stacjonarnym sklepie dostaniesz to nie wiem.
hakuro 85 i maestro 660 rozmiar 6
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)