Najlepszy korektor?

• 2015-12-01, o 15:37
  • 25
  • 8 823
  • 19
  • 23

Najlepszy korektor?

Dziewczyny poradzicie mi najlepszy waszym zdaniem  korektor pod oczy. Mam ogromny problem z sińcami w wewnętrzym kąciku oka, są bardzo mocne i niestety bardzo ciężko je zakryć, jak mam gorszy dzień w desperacji sięgam po kamuflaż z catrise, ale tylko i wyłącznie w kącik, bo jest za ciężki - a kolor niebieski i tak przebija...

Re: Najlepszy korektor?

Kamuflaż z MUFE, drogi ale bardzo mocno kryjący. Z tańszych to na pewno kamuflaże Kryolan. Jednak nakładaj je tylko w wewnętrzny kącik, gdzie masz największe zasinienia, bo na skórę pod oczami będą za ciężkie. Tam możesz nałożyć np Nyx HD, który jest bardzo fajny. No i pamiętaj o dobrym kremie pod oczy i nie żałuj go sobie. 

wydaje mi się, że kamuflaż kryolan da radę.

Re: Najlepszy korektor?u

Kamuflaż z MUFE, drogi ale bardzo mocno kryjący. Z tańszych to na pewno kamuflaże Kryolan. Jednak nakładaj je tylko w wewnętrzny kącik, gdzie masz największe zasinienia, bo na skórę pod oczami będą za ciężkie. Tam możesz nałożyć np Nyx HD, który jest bardzo fajny. No i pamiętaj o dobrym kremie pod oczy i nie żałuj go sobie. 

2015-12-01 15:59:08 autor

mam takie same zdanie

ja stosuje dermacol i dobrze zakrywa moje cienie pod oczami

Korektor rozświetlający. 

Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:

To prawda, MUFE jest świetny, ale jednocześnie srasznie drogi. Ja jestem bardzo zadowolona z loreal true mutch, ale jeśli masz napawdę widoczne sińce, to może noe być wystarczający. wydaje mi się, że jeżeli masz naprawdę problem z tymi sińcami, to powinnaś sięgnąć jednak po nieco droższy koektor, bo inne mogą nie dać rady.

Też jestem ciekawa jaki najlepszy jest.

Wlaśnie obecnie używam z Leoreala i lubię go za odcień, bo jestem bladziochem,  niestety sinych miejsc nie zakrywa, ostatnio sporo schudłam zeszło trochę tłuszczyku z twarzy i sińce gotowe. Muszę zaopatrzyć się w coś droższego!

Maxineczka używa Lasting Perfection, może dobry jest?

Zdecydowanie loreal true match :D

Szczególnie polecamy

A
B
C
D
E
F
G
H
I