Najlepszy Puder Brazujacy najladniejNajnaturalniejWygladajac
Witajcie dziewczyny jaki polecicie puder brazujacy ktory nada ladny naturalny odcien naturalny ?
Bardzo dobre kosmetyki ma w ofercie Bielenda, świetna jest ta delikatna jak chmurka linia Blue M...
Świetna jest ta linia z Bielendy Diamentowe Lipidy, doskonałe kosmetyki przeciwzmarszczkowe dla ...
Czy nie wysusza skóry?
Nie używałam
Mój facet lubi takie żele z Nivea.
Kilka razy widzę tę samą nazwę kremu Bielendy, aż chyba zapamiętam ;D
Do krótkich włosów w sam raz.
Pędzle Hulu, precyzyjne, odpowiedniej miękkości. Dosyć szybko ścierają im się co prawda napisy, ...
Dla mężczyzn to na pewno dobre rozwiązanie - kosmetyk 3 w 1 :)
Witajcie dziewczyny jaki polecicie puder brazujacy ktory nada ladny naturalny odcien naturalny ?
Ja polecam Gosh - mi najbardziej odpowiada
A jaki on pozostawia odcien na skorze?
taki orzechowy
Moim ukochanym bronzerem jest paradoksalnie róż;p Estee Lauder seria natural Cheek Color w odcieniu Sepia Passion-20. Ma przepiękny brązowy (absolutnie nie pomarańczowy) odcień przy czym jest na tyle subtelny że wygląda zdrowo i naturalnie no i nie posiada żadnych drobinek co tez jest jego dużą zaletą w moim odczuciu:) Jest też niesamowicie wydajny mam go od dawna a nie widzę żeby cokolwiek ubyło.Jesli natomiast chodzi o puder z drobinkami bardzo lubię produkt Vipery- puder sypki ze złotymi drobinkami. Jest delikatny i naprawdę prześliczny:)
Mi ostatnio przypasował bronzer z Loreal Glam bronze duo z tego względu że może mieć różne odcienie ciemniejszy, średni bądź jasny z tego względu że są tam 2 kolory i mogę je stosować razem lub osobno.
A wczoraj właśnie gdzies go obczajałam ;p fajnie i ciekawie wygląda. Ma dużo drobinek? czy jest bardziej satynowy?
Jak dla mnie jest bardziej satynowy a nawet jeśli są jakieś drobinki to na twarzy ich nie widać. Nadaje ładny kolor ale nie bije po oczach błyskiem. I przy okazji ładnie pachnie co mnie dziwi bo z reguły albo nie pachną albo jakoś dziwnie je czuć.
Masz rację - niektóre kosmetyki, pomimo tego, że są świeże - mają specyficzny zapach.;/
ja bardzo lubie kobo i bahama mama
kobo godny uwagi
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)