Najlepsze lakiery hybrydowe - jaka marka?
Jaka marka lakierów hybrydowych jest wg Was najlepsza?
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Jaka marka lakierów hybrydowych jest wg Was najlepsza?
Ja lubię Semilac
Ja używam Semilac i Pierre Rene obie są super
Dziękuję Paniom za odpowiedzi :) Ciekawa jestem wypowiedzi jeszcze pozostałych użytkowniczek lakierów hybrydowych :)
Wydaje mi się że Semilac
Powiem tak - moim zdaniem też Semilac, z prostego powodu. Jakość i cena są naprawdę ok, paznokcie spokojnie wytrzymują do 3 tygodni, no i mają spory wybór kolorów.
Ja ostatnio zainwestowałam w zestaw lampa + lakiery z usunięto reklamę i jestem zadowolona. Trwałośc i efekt podobna jak przy Essie a kilka razy tańsze. łatwo robi się nimi też ozdoby i nie rozpływają sie po paznokciu w lampie. Moim zdaniem bardzo dobra jakość.
Też myślę, że Semilac jest najlepsza.
Gdy chodziłam do kosmetyczki to używały lakierów hybrydowych marki indigo -wysoka jakość, piekne kolory. Przestało sie opłacać chodzic co 2 tygodnie wiec zainwestowałam w domowy zestaw marki semilac- ciekasze kolory, wiecej mi przyapdło do gustu, świetna jakość no i cena dużo lepsza :) Polecam każdemu!
Też semilac, mam już małą kolekcję :)
a ja bym polecała neonail :) coraz więcej moich znajomych zmienia inne marki na tą, ja sama jestem meega zadowolona :))
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)