Najlepsze Eyelinery
Jesli macie swoje sprawdzone najlepsze waszym zdaniem eyelinery to podzielcie sie wrazeniami
Moim ulubionmy jest eliner w zelu firmy Maybelline+pedzelek
Na mokry korektor.
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Jesli macie swoje sprawdzone najlepsze waszym zdaniem eyelinery to podzielcie sie wrazeniami
Moim ulubionmy jest eliner w zelu firmy Maybelline+pedzelek
Miałam 3 linery z Golden Rose (taki z pędzelkiem) ale bardzo szybko wysechł ale nakładał się całkiem nieźle, od Pierre Rene w pisaku ale kreska była bardzo blada i ciężko się go nakładało i ostatni i chyba najlepszy z Lovely ma bardzo intensywny czarny kolor, bardzo łatwo się nakłada i dozuje, nie kruszy mi się na końcach (a spotkałam się gdzieś z taką opinią) i jeszcze ani razu mi się nie odbił na powiece, więc uważam że jest bardzo dobry. A żelowego jeszcze nie miałam więc nie wiem czy mi się podoba:)
Ja nie mam sprawdzonego eyelinera bo wszystkie jakie dotąd stosowałam były podobne i osadzały się na rzęsach
A mam pytanie ile kosztuje ten w żelu ?
AiszkaArabskiSwiat popieram rewelacyjny jest ten eyeliner z maybelline, nawet chcac wyprobowac go na kims innym, na kims kto pracuje w mc donald -zie przetrwal moj test a wiec na prawde godny uwagi
Hej dziewczyny,
ja ostatnio zakupiłam sleek ink pot gel eyeliner fajny jest nie wykrusza się (bo niektóre wręcz się odłupywały z czasem) łatwo się prowadzi kreskę i trzyma się cały dzień.
ja kupiłam sobie z essence w żelu, jeszcze kupić pędzelek i będziemy testować:)
Hej dziewczyny,
ja ostatnio zakupiłam sleek ink pot gel eyeliner fajny jest nie wykrusza się (bo niektóre wręcz się odłupywały z czasem) łatwo się prowadzi kreskę i trzyma się cały dzień.
Hej dziewczyny,
jak się sprawuje ten liner? i za ile kupiłaś? jestem ciekawa bardzo
za 2 tyg lece do Londynu to sobie parę rzeczy ze sleeka pokupuję )
Ok 25 zł z wysyłką na allegro od użytkownika nowaszka razem z paletą au naturel Z linera nadal jestem bardzo zadowolona, jedyny mały minusik -strasznie ciężko się go zmywa, zwłaszcza z łapy o którą maziam najpierw Nadmienię, że mam oczy bardzo wrażliwe, potrafię "popłynąć" rzewnymi łzami od kosmetyków nawet jeśli wcześniej było ok, a liner nic takiego nie wywołał na szczęscie a mam go już miesiąc.
A w drogeriach dostępne sa takie linery ?
A w drogeriach dostępne sa takie linery ?
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)