Najczesciej popelniane bledy w pielegnacji cery
[youtube:3cw9jfwc]http://www.youtube.com/watch?v=nQBIPGiNF_8[/youtube:3cw9jfwc]
Czy łatwo się zmywa?
Może się jeszcze pojawi :)
Dobrze wiedzieć, bo i mi od razu spodobał się ten gadżet. Może się fajnie sprawdzić.
Ma dwa odcienie - ciepły i zimny z tego, co się orientuję.
Używałyście już tego błyszczyka?
Musi przyjemnie masować i na pewno przy okazji pomaga, jeśli użyjemy odpowiedniego produktu :) N...
Hej :D zgodnie ze stroną producenta cień którego poszukujesz to odcień 404, niestety nie mamy go...
Przynosi to efekty?
To coś dla mnie ♥
[youtube:3cw9jfwc]http://www.youtube.com/watch?v=nQBIPGiNF_8[/youtube:3cw9jfwc]
Już dawno widziałam na YT filmy tej dziewczyny i zawsze coś mnie w nich bardzo irytowało. Teraz już wiem co... Co kilka wyrazów mówi "aaa" i w pewnym momencie tylko na tym skupiała się moja uwaga!
A informacje które przekazała w 18 minut, można było powiedzieć w max 5 min, więc pomimo pewnej wiedzy, jaką niewątpliwie posiada, na pewno nie będę zaglądać na jej kanał Cenię sobie gdy ktoś potrafi zwięźle przekazać informacje.
Bardzo wkurzające to \'am\' , no i mówi tak jakby była zestresowana albo było by jej zimno..ale gratuluje wiedzy i odwagi żeby się nagrać do internetu.
nie lubie jej filmików
Również nie mogę dobrnąć do końca.
Nigdy nie widziałam jej filmików
ja własnie teraz spotkałam się z jej filmikami pierwszy raz :)
ciekawe, nigdy nie widziałam jej filmików
Chyba najczesciej popelniany blad to zapominanie o zmyciu makijazu lub niedokladne jego zmywanie- ja uzywam do tego plynu micelarnego z bielendy, bo czuje ze skora jest odswiezona :) i wypryskow pojawia sie znacznie mniej :)
moim zdaniem trzeba złuszczać też stary naskórek, ja używam raz w tygodniu peeling teraz mam akurat mikrodembrazje z bielendy i sprawdza się bardzo dobrze. Ogólnie slyszałam też ze nie można myć twarzy wodą z kranu, ale ja tego niepraktykuję. A jakie są wasze opinie na ten temat ?
podkładnie
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)