Najbardziej intensywna gleboka czern smolista -jaki tusz?
Czy ktoras z was zna poleci jakis tusz do rzes ktory ma najbardziej intensywna gleboka czern-SMOLISTA? ktory polecicie?
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
Czy ktoras z was zna poleci jakis tusz do rzes ktory ma najbardziej intensywna gleboka czern-SMOLISTA? ktory polecicie?
ja nie wymagam od tuszu żeby był bardzo bardzo czarny ,natomiast według mnie dobry tusz to taki który pogrubia i wydłuża ,nie musi byc mega czarny.
Mam to samo zdanie co monika, u mnie kolor spada na ostatni plan bo ważniejsze jest dla mnie pogrubienie i wydłużenie :)
Wydaje mi się, że więkoszść czarnych tuszy do rzęs właśnia taka jest, ja używam głównie Mac Factora i raczej jest to smolista czerń :D
L'oreal ma fajne tusze. Sama używam Volume Milion Lashes w czerwonej wersji i czerń jest w nim bardzo głęboka.
Vipera Maxi Lash też jest bardzo czarna. Niby wszystkie tusze takie są, ale jednak ostatnio lekko przyschnięta maskara potrafiła na stałe zmienić kolor na bardziej grafitowy. Zawsze krople do oczu były pod ręką na wypadek przyschnięcia, ale teraz kropelka Duraline i z mega czarnego da się jeszcze wycisnąć więcej czerni. ;)
yves rocher będzi super
ciezko o taka prawdziwie intensywna czern
Loreal ma fajne tusze
Spróbuj tusz loreal So Couture. Jest dostępny również w wersji głębokiej czerni ;)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)