Nafta kosmetyczna + zółtko jajka
Czy któraś z Was stosowała taką odżywkę\maseczkę na włosy podobno zmniejsza wypadnie
nafta kosmetyczna + żółtko jajka?
Jakie efekty i doświadczenia?
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Czy któraś z Was stosowała taką odżywkę\maseczkę na włosy podobno zmniejsza wypadnie
nafta kosmetyczna + żółtko jajka?
Jakie efekty i doświadczenia?
nie stosowałam, a nawet o czymś takim nie słyszałam
A ja słyszałam, ale nie stosowałam. Też jestem ciekawa efektów:)
Ja sobie dziś kupiłam naftę i będę próbować...
Ale myślałam że jest tutaj ktoś opowie mi doświadczenia
Hej dziewczyny. Ja miałam naftę kosmetyczną i muszę powiedzieć, że szału nie było. Może i coś tam pomogła ale zbytnio nie zauważyłam większych efektów.
Ja sobie dziś kupiłam naftę i będę próbować...
Ale myślałam że jest tutaj ktoś opowie mi doświadczenia
Ja stosuje maskę (2 jajka całe, łyżka jakiejś tłustej, gęstej śmietany i 1 łyżka majonezu)
Powiem wam geniusz ! włosy są po niej gładziutkie (ale nie tak jak po silikonach) odżywione i meganawilżone !
Ja stosuje maskę (2 jajka całe, łyżka jakiejś tłustej, gęstej śmietany i 1 łyżka majonezu)
Powiem wam geniusz ! włosy są po niej gładziutkie (ale nie tak jak po silikonach) odżywione i meganawilżone !
te maske to sie stosuje po umyciu wlosow i nastepnie dobrze splukujemy???? na jakimś forum włosowym,coś kiedyś czytałam o samym majonezie..może warto wypróbować..
Majonez+śmietana???jakoś źle mi się to kojarzy,ale żółtko jaja owszem. Moja maseczka 2 żółtka+ połówka soku z cytryny.Nałożyć na świeżo umyte włosy (muszą być wilgotne) następnie spłukać i raz jeszcze umyć.Rewelacja włoski staja się błyszczące, mięciutkie i przede wszystkim nawilżone:)
Odnośnie nafty nie stosowałam,ale słyszałam,że strasznie " obtłuszcza" włosy.
Na wzmocnienie włosów dobre tez jest piwo oczywiście odgazowane:)
Z żóltkami robię taką maskę: 2 żółtka (bomba witaminowa i minerałowa) 1/3 drożdży babuni (na szybszy porost) 1 łyżka natfy kosmetycznej (wygładzanie) 1 łyżeczka oleju rycynowego (odbudowa cebulek, porost włosów).
Folia, ręcznik, pół godziny i dokładne mycie włosów.
Na razie robiłam ją raz ale zamierzam stosować regularnie 2 razy w tygodniu, bo takie naturalne maski dają efekty po jakimś czasie. Zaczęłam też stosować olej kokosowy i powiem Wam, że rewelacyjnie pomaga na moje zniszczone rozjaśniaczem włosy i do tego ślicznie pachnie
Też byłam zaskoczona gdy dowiedziałam się o majonezie ! A jednak sprawdził się. Ja stosuję tę maskę odwrotnie. Nakładam na zupełnie suche włosy (bo wtedy chłoną najwięcej odżywczych substancji), trzymam niecałe 2 godziny na włosach pod czepkiem i ręcznikiem. Później dokładnie myję włosy (u mnie raz starczy) Nie suszę ich tylko zostawiam do wyschnięcia i cieszę się sypkimi i niesamowicie miękkimi włoskami bez śladu obciążenia.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)