Mydło Aleppo - sposob na tradzik?
Chciałabym je kupić, ale wczesniej chcialabym dowiedziec sie jakie są wasze opinie o tym produkcie, czy faktycznie pomaga w walce z tradzikiem i czy nadaje sie do cery wrazliwej?
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
Swego czasu bardzo lubiłam Colossal z szczoteczkę, ale teraz mi się odmieniło i wolę teraz te w ...
Wydaje mi się, że chodzi o t by nie rozczesywać na mokro bez odżywki, z odżywką już można (a wrę...
Chętnie przejrzę Wasze propozycje :)
Wygląda zjawiskowo.
Długo jej używałaś, by zobaczyć pierwsze efekty?
Chciałabym je kupić, ale wczesniej chcialabym dowiedziec sie jakie są wasze opinie o tym produkcie, czy faktycznie pomaga w walce z tradzikiem i czy nadaje sie do cery wrazliwej?
miałam dwa mydła z aleppo jedno z 45 % olejem laurowym drugie to 100 % oliwkowe, to zalezy jaki procent oleju laurowego chcesz kupić , jesli nie masz dużego problemu skórnego i dopiero zaczynasz stosowac to mydło to radze najniższe stężenie tego oleju bo możesz sobie zaszkodzić ,
Ile kosztuje to mydło?
to zalezy z ilu procentowym olejem laurowym kupisz , im więcej oleju laurowego tym drosze mydło i od miejsca zakupu ,oryginalne mydło kosztuje od 25 do 40 zł
Ile kosztuje to mydło?to zalezy z ilu procentowym olejem laurowym kupisz , im więcej oleju laurowego tym drosze mydło i od miejsca zakupu ,oryginalne mydło kosztuje od 25 do 40 zł
Dokładnie, ilość oleju laurowego również jest ważna musisz znać potrzeby swojej skóry,
nie słyszałam o tym mydle. Gdzie można je kupić?
Przyłączam się do pytania.
Przyłączam się do pytania.
starcjonarnie w Starej Mydlarni i Mydlarni u Franciszka , lub w sklepach internetowych
te mydla sa w wybranych aptekach oraz drogeriach( w krakowie w drogerii pigment)
muszę ppoczytać bo brzmi ciekawie
Pierwsze slysze
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)