Matowe lakiery do paznokci - jak uzyskać ten efekt???
????????
Czy łatwo się zmywa?
Może się jeszcze pojawi :)
Dobrze wiedzieć, bo i mi od razu spodobał się ten gadżet. Może się fajnie sprawdzić.
Ma dwa odcienie - ciepły i zimny z tego, co się orientuję.
Używałyście już tego błyszczyka?
Musi przyjemnie masować i na pewno przy okazji pomaga, jeśli użyjemy odpowiedniego produktu :) N...
Hej :D zgodnie ze stroną producenta cień którego poszukujesz to odcień 404, niestety nie mamy go...
Przynosi to efekty?
To coś dla mnie ♥
????????
typowy mat na paznokciach nie do końca mi się podoba
jest taki specjalny matowy top coat ;)
Kiedys o tym czytałam i nie zabradzo pamietam, ale to było cos takiego, ze trzeba pomalowane paznokcie dać nad gorąca pare wodna, z czajnika np.
sa spiecjalne lakiery ktory pomoga uzyskac taki efekt, polecam lakiery z sally hansen
dziekuje za informacje
nie lubię matowych lakierów
Można zarówno kupić matowe lakiery jak i top matujący, jednak według mnie lepszą opcją są topy matujące :)
Myślę, że top matujący to świetna opcja. Nie trzeba się ograniczać odnoście koloru-lakiery matujące, tylko można spokojnie szaleć. Wydaje mi się, że nie ma jakieś równie skutecznej alternatywy, zresztą taki dobry top nie koszuje miliony :)
trzymaj świeżo pomalowane paznockie nad parą wodną:)
Np. Lovely taki ma. :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)