Mascara
Czy mozecie mi polecic mascare, ktorej sie nie czuje, ktora nie bedzie mnie irytowac, bedzie sobie siedziec na moich rzesach a ja jej nie bede zeskrobywac, rozkruszac palcami ? Czy jak nigdy nie uzywalam to juz sie juz nie przyzwyczaje ?
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
Czy mozecie mi polecic mascare, ktorej sie nie czuje, ktora nie bedzie mnie irytowac, bedzie sobie siedziec na moich rzesach a ja jej nie bede zeskrobywac, rozkruszac palcami ? Czy jak nigdy nie uzywalam to juz sie juz nie przyzwyczaje ?
Myślę, że z firmy Clinique będzie dla Ciebie dobra. Ostatnio miałam okazję przetestować i daje delikatny efekt i nie ma ciężkości na rzęsach.
A nie pamietasz ktora ? Bo ja tu widze w Douglasie 6 roznych No i dzieki
To był ten http://www.douglas.pl/douglas/Makija%C5 ... 06387.html
Są też tu 3 opinie do tego tuszu, że się nie kruszy i nie sypie.
O, sliczne dzieki
Ja polecam maskarę Rimmela Lash Accelerator. Na allegro można dostać ją za "śmieszne" 15 zł. W Rossmannie kosztuje około 30 zł. Uwielbiam ten tusz. Ładnie rozdziela rzęsy, nie kruszy się, nie zasycha. Polecam.
Niestety nie skorzystam bo Rimmel to jedna z najgorszych firm jakie znam
Absolutnie się nie zgodzę . Przy moich rzęsach się sprawdził lepiej niż Lancome i inne ... Co kto lubi .
Nie musisz sie zgadzac bo co odpowiada Tobie nie musi mi odpowiadac. Mialam troche kosmetykow Rimmel i pooddawalam, mi nie pasuja i tyle
co odpowiada Tobie nie musi mi odpowiadac.
RedBlush z ciekawosci poczytalam sobie opinie tez innych tuszy z Clinique, to w sumie najlepiej wychodzi ten, ktory mi podalas i jeszcze Clinique, Lash Doubling Mascara (Tusz wydłużająco - pogrubiający), ponoc ma bardzo wygodna szczoteczke do krotkich wloskow i kacikow, ale musi to byc normalna wielkosc a nie te malutkie podrozne opakowania. Jeszcze nie wiem na ktora sie zdecyduje. Ponoc nawet przy nalozeniu kilku warstw ( mi wystarczy jedna) rzesy sa nadal lekkie i to by mi pasowalo
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)