Mascara Scandaleyes Rimmel
Hej dziewczyny! ;D Wypróbowałyście już nową Scandaleyes od Rimmela?
Jak wrażenia? Ja jestem zachwycona
Jakie jeszcze produkty od Rimmela bardzo cenicie?
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Ładnie i długotrwale pachną?
Ciekawa jestem zapachu tych balsamów :)
Nie miałam okazji używać, więc jestem też ciekawa.
Czy efekt krycia, jaki widzimy na swatchach, uzyska się po jednym przeciągnięciu linera na skórz...
Moim zdaniem to tak standardowo jak inne dobre balsamy
Witajcie, chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób i gdzie mogę zamówić prenumeratę magazynu Make...
Także chętnie się dowiem
Jak wrażenia? Ja jestem zachwycona
Jakie jeszcze produkty od Rimmela bardzo cenicie?
Miałam kiedyś tusz Rimmel Extra Super Lash i bardzo go chwaliłam zanim nie znalazłam innego - kosmicznego tuszu Również Volume Flash Mascara miałam okazję używać ale tutaj szału nie było. Poza tym testowałam jeszcze jakiś z gumową szczoteczką ale to totalny niewypał bo po jakimś czasie gumowe włoski zaczęły się wyłamywać.
Poza tym od wielu (6 lat) jestem wielką zwolenniczką róży od Rimmel. Testowałam wiele ale i tak ostatecznie wracałam do mojego Rimmela
Jak wrażenia? Ja jestem zachwyconaJakie jeszcze produkty od Rimmela bardzo cenicie?
Ja jej nie używałam, ale jestem na etapie poszukiwań czegoś fajnego. Mogłabyś wstawić zdjęcia?
Oto zdjęcia mascary
Oooo! Róże uwielbiam!!!!!!!!!!!! ;*** Zwłaszcza nr 037 Smoked oyster
Ale ja poprosiłabym zdjęcia pomalowanych rzęs
Ojej... nie zrozumiałyśmy się, przepraszam Jest już ciemno, więc może jutro wstawię jak zrobię zdjęcia
Ok Czekam
uwielbiam takie szczoteczki:)
Dla mnie wazne w maskarach jest zeby:
-odcien czerni byl intensywny nie jakas wyplowiala czern..
-zeby nie wygladal na bardzo suchy ,zeby nie kruszyl sie
-zeby nie podraznial oczu
-zeby nie sklejal rzes
Używam tego tuszu , to mój ukochany http:// , już nie szukam innych tuszy ,Wcześniej miałam kłopot , który wybrać , testowałam i ciągle byłam niezadowolona .
Jak wrażenia? Ja jestem zachwyconaJakie jeszcze produkty od Rimmela bardzo cenicie?
właśnie zastanawiam się nad jego kupnem:) mogłabyś coś o nim powiedzieć??
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)