Manicure ślubny jaki powinien być ???????
Doradzcie mi proszę jaki powinnam zrobić manicure w dniu ślubu
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
Czy daje też radę utrzymać się na powiekach przy łzawiacych oczach?
Też jestem bardzo ciekawa. Nie widziałam tego Inglota na żywo, ale niestety zlikwidowali nam ich...
Wydaje mi się, że są mocno zbliżone do siebie odcieniem i wykończeniem, choć nie mogę odpowiedzi...
Zazwyczaj męskie kosmetyki mają silny męski aromat, choć nie zawsze niestety mi się on podoba
Nie zatopiłam w tych cieniach paluszków, ale wg mnie są one bardziej gładkie niż brokatowe jak t...
Doradzcie mi proszę jaki powinnam zrobić manicure w dniu ślubu
Teraz jet dowolnosc w kolorystyce spotkalam sie ze panna mloda miala czarne szpice:-)
ojej :) odważna ta panna młoda
powinien być harmonijny z całą twoja stylizacją. może być w kolorze dodatków albo możesz postawić na klasykę i zrobić francuski (ten zawsze wygląda dobrze i do wszystkiego pasuje)
tez jestem za klasyka
Kolory nude
Jeśli ktoś ma dodatki w odważnych kolorach, to fajnie mieć też taki akcent na paznokciach. Np bordo czy jakiś fiolet. Niekoniecznie cale w jednym kolorze, może być tylko mały dodatek.
Raczej klasyczne, ewentualnie z jakimś delikatnym akcentem kolorystycznym, jeśli planujesz kolorowe dodatki lub suknię, bo i tak się zdarza:)
Najlepiej gdybyś mniej więcek zarysowała, jaką będziesz mieć suknię, w jakim stylu itp. wtedy łatwiej byłoby Ci coś doradzić.
delikatny
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)