Mam prosbe do LadymakeUp o MAKIJAZ PRAWIE NIEWIDOCZNYnaPLAZE
LadymAKEuP -mam prosbe o filmik pokazujacy jak wykonac makijaz na plaze prawie niewidoczny (chroniacy nasza skore rzesy przed sloncem) Pozdrawiam Serdecznie
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
Swego czasu bardzo lubiłam Colossal z szczoteczkę, ale teraz mi się odmieniło i wolę teraz te w ...
Wydaje mi się, że chodzi o t by nie rozczesywać na mokro bez odżywki, z odżywką już można (a wrę...
Chętnie przejrzę Wasze propozycje :)
Wygląda zjawiskowo.
Długo jej używałaś, by zobaczyć pierwsze efekty?
LadymAKEuP -mam prosbe o filmik pokazujacy jak wykonac makijaz na plaze prawie niewidoczny (chroniacy nasza skore rzesy przed sloncem) Pozdrawiam Serdecznie
Na pewno coś na plaże pojawi się ;p choć tu nie ma co szaleć - krem z wysokim filtrem barwiący, odrobina różu w kremie, lekko pomalowane rzęsy - i wsio ;p
fajnie ze się pojawi
Monika dodała jakiś czas temu lekki makijaż :)
bardzo lubie ogladac makijaże
jest taki na stronce
na plaże powinien rzeczywiście być prawie niewidoczny ,ja tylko uzywam tuszu i szminki
makeup no make up fajnie się sprawdzi.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)