Makijaże Avlime
Nie bijcie, debiut mój Po obejrzeniu wielu instruktarzy na vlogu LadyMakeup postanowiłam spróbować i ja. Na pierwszy ognień: makijaż w stylu Tarji Turunen
Czy łatwo się zmywa?
Może się jeszcze pojawi :)
Dobrze wiedzieć, bo i mi od razu spodobał się ten gadżet. Może się fajnie sprawdzić.
Ma dwa odcienie - ciepły i zimny z tego, co się orientuję.
Używałyście już tego błyszczyka?
Musi przyjemnie masować i na pewno przy okazji pomaga, jeśli użyjemy odpowiedniego produktu :) N...
Hej :D zgodnie ze stroną producenta cień którego poszukujesz to odcień 404, niestety nie mamy go...
Przynosi to efekty?
To coś dla mnie ♥
bardzoo ładny! ;D jejj .. jakie kreski tym eye-linerem ci wyszły
Kreski akurat robiłam czarnym cieniem. Eyeliner by się za bardzo odznaczał. Na zdjęciu, na którym się opierałam, kreski były prawdopodobnie zrobione kredką i pociągnięte jeszcze cieniem. Kreski robiłam skośnym pędzelkiem do eyelinera w żelu. Dla porównania zdjęcie Tarji -> klick
łał.. nawet nie zobaczyłam że to cień
pędzelka jakiej firmy używałaś..? bo szukam jakiegoś dobrego pędzelka do eyelinera w żelu
łał.. nawet nie zobaczyłam że to cień
pędzelka jakiej firmy używałaś..? bo szukam jakiegoś dobrego pędzelka do eyelinera w żelu
zastanowię się już kilka razy miałam w rękach obydwa pędzelki ale nie mogłam się zdecydować.. może najpierw kupię ten z Essence, a jeśli się nie sprawdzi to zakupię ten z Inglota
Bardzo ładny makijaż Jak już zaczęłaś, to mam nadzieję, że będziesz częściej wstawiać foty :p
też mam taką cichą nadzieje
Nowa propozycja. Makijaż dla zielonych oczu, dobrany do zielonego ubioru. Zawsze miałam problem z odpowiednim dobraniem kolorystyki w takim wypadku, bo zieleń, którą noszę jest zarazem w kolorze moich oczu i malowanie się cieniem w tym odcieniu było złym pomysłem... do momentu dodania różu do makijażu
ja na szczęście nie mam takiego problemu z dobieraniem ubrania, ponieważ moje oczy są bardzo ciemne - prawie czarne i zazwyczaj wszystko do nich pasuje
a co do makijażu to według mnie jest za mało wyraźny (ja uwielbiam wyraziste makijaże), ale może to kwesta oświetlenia
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)