Makijaż
Hej! Kupiłam ostatnio paletkę trzech cieni granatowo-błękitno-fioletową. Może podrzucicie mi pomysł, jaki makijaż można nią zrobić? Filmik? Fotki? Czekam na odpowiedź i z góry dziękuję
Wolę rowerek
Ćwiczę i gotuję fit dania :)
Jak dla nie bardzo wygodne i praktyczne, nie wyobrażam sobie malować się teraz w łazience
Ja korzystam z tych porad https://alces.pl/jak-zlikwidowac-worki-pod-oczami/ - działa! :)
Coś ugotuję i zwykle spędzam czas przy netflixie
Wydaje mi się, że nie.
Nie miałam okazji używać tych cieni Hean.
Dobrze się sprawdza?
Rowerek to chyba tylko na nogi wpływa?
Hej! Kupiłam ostatnio paletkę trzech cieni granatowo-błękitno-fioletową. Może podrzucicie mi pomysł, jaki makijaż można nią zrobić? Filmik? Fotki? Czekam na odpowiedź i z góry dziękuję
Niebieski cień na całą powiekę, fioletowy w zewnętrzny kącik oka i rozetrzeć go w załamaniu powieki, a granatowy na całej długości (lub na 2/3) dolnej powieki. Ewntualnie jeszcze fioletowym lekko przeciągnąć. Oczywiście jakiś jasny cień w wewntrzny kącik oka i pod łuk brwiowy.
Dzięki Nitko Na pewno wypróbuję A, jak myślisz, pasują mi niebieskości i fiolety? Kiedyś usłyszałam opinię, że za wszelką cenę powinnam unikać niebieskiego i jego odcieni.
Wydaje mi się, że możesz czemu by nie. Zwłaszcza w ciemnym granacie Cię widzę, coś taki kolor jak ma sz na sukience.
Dzięki za dobre rady
fiolet, granat czy niebieski do jak dla mnie w sam raz na tegoroczny makijaż sylwestrowy. Na każdą imprezę
Witam w Nowym Roku Z mojego makijażu w tym roku wyszło tyle, że miałam szare powieki i czerwone usta;) Czyli paletka nadal leży nieużywana
ja lubie mocniejsze usta
Ja bardzo lubie delikatne oko i jakiś kolor na ustach :)
zawsze wybieram usta, fuksja
Ja bardzo lubie delikatne oko i jakiś kolor na ustach :)
ja również
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)