Makijaż
Hej! Kupiłam ostatnio paletkę trzech cieni granatowo-błękitno-fioletową. Może podrzucicie mi pomysł, jaki makijaż można nią zrobić? Filmik? Fotki? Czekam na odpowiedź i z góry dziękuję
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Hej! Kupiłam ostatnio paletkę trzech cieni granatowo-błękitno-fioletową. Może podrzucicie mi pomysł, jaki makijaż można nią zrobić? Filmik? Fotki? Czekam na odpowiedź i z góry dziękuję
Niebieski cień na całą powiekę, fioletowy w zewnętrzny kącik oka i rozetrzeć go w załamaniu powieki, a granatowy na całej długości (lub na 2/3) dolnej powieki. Ewntualnie jeszcze fioletowym lekko przeciągnąć. Oczywiście jakiś jasny cień w wewntrzny kącik oka i pod łuk brwiowy.
Dzięki Nitko Na pewno wypróbuję A, jak myślisz, pasują mi niebieskości i fiolety? Kiedyś usłyszałam opinię, że za wszelką cenę powinnam unikać niebieskiego i jego odcieni.
Wydaje mi się, że możesz czemu by nie. Zwłaszcza w ciemnym granacie Cię widzę, coś taki kolor jak ma sz na sukience.
Dzięki za dobre rady
fiolet, granat czy niebieski do jak dla mnie w sam raz na tegoroczny makijaż sylwestrowy. Na każdą imprezę
Witam w Nowym Roku Z mojego makijażu w tym roku wyszło tyle, że miałam szare powieki i czerwone usta;) Czyli paletka nadal leży nieużywana
ja lubie mocniejsze usta
Ja bardzo lubie delikatne oko i jakiś kolor na ustach :)
zawsze wybieram usta, fuksja
Ja bardzo lubie delikatne oko i jakiś kolor na ustach :)
ja również
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)