Makijaż sylwestrowy
Hej.
Jaki makijaż na sylwestra polecacie ? Mam kasztanowe włosy, ciemne oczy a sukienkę będę mieć czerwoną. Jak to zrównoważyć żeby nie było za wiele kolorów na mnie ?
Czy dobrze utrzymuje kolor?
Tylko trzeba mieć do nich naprawdę dobrze nawilżone i wypielęgnowane usta.
To według mnie najbardziej trwałe pomadki do ust.
No zamowilam max factof, lipfinity lip colour, na Notino :) Bardzo trwala i duzy wybór odcieni, ...
Korektor z MAC to nie miały wydatek, dlatego stawiam na coś ciut tańszego.
Macie taki? Mnie potrafią wychodzić zacieki, choć rozprowadzam samoopalacz rękawicą. Najgorzej m...
Dla mnie tylko oleiste peelingi trudno się spłukują ze skóry, pozostawiając wyczuwalną warstwę n...
Dobrze według mnie.
Oczywiście, że tak :)
Hej.
Jaki makijaż na sylwestra polecacie ? Mam kasztanowe włosy, ciemne oczy a sukienkę będę mieć czerwoną. Jak to zrównoważyć żeby nie było za wiele kolorów na mnie ?
mysle ze bezowe cienie byly by ok
Wydaje mi się, że może pasować czerwona szminka, ale oczy w kolorze nude, może do tego jakaś kresa, ale wtedy najlepiej matowe cienie, żeby nie było za wiele na oku.
Ja bym dała lekkie brązowe smokey z delikatną złotą poświatą:)
Też tak sądzę maddieanna :)
extra jest
extra jest
co jest extra ?
Ja bym dała lekkie brązowe smokey z delikatną złotą poświatą:)
ja również
bardzo fajny
super
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)