Makijaż studniówkowy.
Potrzebuje inspiracji na makijaż wieczorowy- studniówkowy. Sukienka będzie w kolorze ciemnego brązu ze złotym paseczkiem pod piersiami. Interesuje mnie nie zbyt mocny intensywny makijaż.
Czy łatwo się zmywa?
Może się jeszcze pojawi :)
Dobrze wiedzieć, bo i mi od razu spodobał się ten gadżet. Może się fajnie sprawdzić.
Ma dwa odcienie - ciepły i zimny z tego, co się orientuję.
Używałyście już tego błyszczyka?
Musi przyjemnie masować i na pewno przy okazji pomaga, jeśli użyjemy odpowiedniego produktu :) N...
Hej :D zgodnie ze stroną producenta cień którego poszukujesz to odcień 404, niestety nie mamy go...
Przynosi to efekty?
To coś dla mnie ♥
Potrzebuje inspiracji na makijaż wieczorowy- studniówkowy. Sukienka będzie w kolorze ciemnego brązu ze złotym paseczkiem pod piersiami. Interesuje mnie nie zbyt mocny intensywny makijaż.
To może postaw na złoto na oczach? A do tego delikatny odcień pomadki na ustach, odrobina różu na policzki itp.
Kiedy masz bal? To może zdążę znaleźć moje zdjęcie w podobnym makijażu;) Dobrze by było, byś pokazała Nam tu swoje zdjątko, wtedy jest dużo łatwiej powiedzieć, co będzie Ci pasowało.
Jeśli zdecydowałabyś się na to złoto, polecam poszperanie po stronkach w internecie za zdjęciami makijaży z festiwalu filmowego w Cannes, który odbył się w okresie wakacyjnym w 2011roku. Tam wiele gwiazd miało makijaże właśnie w tym kolorze
Studniówkę mam 28.01. Poszperam w folderach i jak znajdę zdjęcie to dodam
No to czekam:)
Wg mnie polecany już wcześniej makijaż w złocie by pasował
Dokładnie zmatowiona twarz, kryjący podkład, puder dla utrwalenia, wykonturowany owal twarzy, policzki podkreślone różem.
Możesz też przyciemnić lekko brwi kredką brązową:) Makijaż oka w złocie, ewentualnie wycieniowany brązem. Może cienka kreska eye-linerem na górnej powiece?
Ja na swojej studniówce chciałam mieć sztuczne rzęsy;) Szkoda, że nie wyszło:(
Ja mam lekkie obawy przed sztucznymi rzęsami. Tak samo jak i moja koleżanka nie jesteśmy pewne czy wytrzymają całą studniówkę i nie odkleją się.
Ja mam lekkie obawy przed sztucznymi rzęsami. Tak samo jak i moja koleżanka nie jesteśmy pewne czy wytrzymają całą studniówkę i nie odkleją się.
Dokładnie, kępki to bardzo dobre wyjście:) A jak ma się dobry klej to nie ma się co raczej martwic
Bez przesady ja na zwykły klej do rzęs kleiłam na sylwestra i trzymały się bardzo dobrze i gdybym ich przed spaniem nie ściągneła to i rano bym zastała je na tym samym miejscu. Rzęsy miałam na pasku, gęste i długie (jak otworzyłam oko to czasami łaskotały mnie pod brwią ) i dość ciężkie ale po pół godzinie się przyzwyczaiłam. Jeśli ktoś jest nieprzyzwyczajony bądz nie lubi mieć czegoś obcego na oku polecem kępki bo wcale ich nie czuć, a oko wygląda o niebo lepiej.
Ja kupiłam dwa opakowania (a właściwie jedno dostałam). W jednym klej był totalnie zaschnięty a z kleju z drugiego opakowania rzęsy nie trzymały się na oku nawet pięć minut Dlatego musiałam z nich zrezygnować, bo już nie miałam gdzie kupić kleju:(
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)