Makijaż na przyjęcie weselne
Jak sądzicie jaki makijaż najleprzy będzie dla mnie na przyjęcie weselne ?
Nie chciałabym by wyglądał zbyt wyzywająco, lecz odpowiednio na taką okazje
Czy łatwo się zmywa?
Może się jeszcze pojawi :)
Dobrze wiedzieć, bo i mi od razu spodobał się ten gadżet. Może się fajnie sprawdzić.
Ma dwa odcienie - ciepły i zimny z tego, co się orientuję.
Używałyście już tego błyszczyka?
Musi przyjemnie masować i na pewno przy okazji pomaga, jeśli użyjemy odpowiedniego produktu :) N...
Hej :D zgodnie ze stroną producenta cień którego poszukujesz to odcień 404, niestety nie mamy go...
Przynosi to efekty?
To coś dla mnie ♥
Jak sądzicie jaki makijaż najleprzy będzie dla mnie na przyjęcie weselne ?
Nie chciałabym by wyglądał zbyt wyzywająco, lecz odpowiednio na taką okazje
to też zależy Słońce jak planujesz się wystroić Myślę, ze jak najbardziej klasyczna elegancja Wiele makijazy Moniki tzw "ślubnych" z powodzeniem pasuje nie tylko dla Panny Młodej a kolorki zawsze można podmienić jeśli Ci nie odpowiadają
elegancki
Według mnie wszystko zalezy od tego jaką masz kreację :)
Najlepiej makijaż w neutralnych kolorach i do tego szminka w ciekawym kolorze :)
postaw na usta albo oczy, zaakcentuj jeden element
ja bym postawiła na coś delikatnego nie rzucającego się w oczy
no tak, delikatnośc przede wszystkim, ale jakiś akcent się przyda, np fuksja na ustach
No juz nie przesadzajmy, że delikatny. To jednak wesele, będzie dużo zdjęć więc wypada jakoś wyglądać. Nie mówię oczywiście o jakimś papuzim, intensywnym makijażu ale warto pomalować się mocniej niż zwykle. Przede wszystkim konturowanie, które świetnie wygląda na zdjęciach. Trzeba zakryć wszelkie niedoskonałości, które flesz może "wyciągnąć" na pierwszy plan. Sztuczne rzęski są również mile widziane.
No juz nie przesadzajmy, że delikatny. To jednak wesele, będzie dużo zdjęć więc wypada jakoś wyglądać. Nie mówię oczywiście o jakimś papuzim, intensywnym makijażu ale warto pomalować się mocniej niż zwykle. Przede wszystkim konturowanie, które świetnie wygląda na zdjęciach. Trzeba zakryć wszelkie niedoskonałości, które flesz może "wyciągnąć" na pierwszy plan. Sztuczne rzęski są również mile widziane.
jestem tego samego zdania
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)