Makijaż na połowinki (bal na połowę gimnazjum)
Jaki makijaż można zrobic na taką imprezę
Makeup który nie będzie zbyt mocny, lecz delkiatny...
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Jaki makijaż można zrobic na taką imprezę
Makeup który nie będzie zbyt mocny, lecz delkiatny...
Ja bym wybrała coś delikatnego. Co podkreśla ładna buzie bez nadmiaru. Jakis beż ewentualnie z odrobina jasnego brązu do tego błyszczyk w naturalnym kolorze. Dziewczęco, naturalnie i bez przesady
wydaje mi sie,że byloby latwiej gdybys okreslila najpierw swoj typ urody (kolor włosów,kolor oczu ich oprawa (czy są wyraziste?),co wg ciebie jest w twojej twarzy najwiekszym atutem?podkreśl to naturalnymi kolorami a będziesz wygladac naturalnie:)
Zgadzam się z Marzena i Wesą - warto wykonać na połowinki jakiś delikatny makijaż jednakże przy umiejętnym zaakcentowaniu swoich atutów
wiec jeśli masz np. piękne długie rzesy (bądź oczy) to przyłóż się w makijażu do porządnego makijażu oczu, jeśli natomiast masz duże usta - podkreśl je konturówką i pomadką - najlepiej w delikatnym kolorze - lekki róż, beż, jasna i niejaskrawa czerwień
subtelny
Myślę, że tusz i błyszczyk w zupełności wystarczy, to w końcu dopiero gimnazjum...
Czasem mniej znaczy więcej. A w przypadku gimnazjum to już w ogóle. FAjnie jest podkreślić ten element twarzy, który jest naszym mocnym punktem, np duże piękne oczy, czy usta.
Na pewno coś delikatnego, lekkie podkeślenie oka lub ust, raczej same naturalne kolory.
podkreślone albo oczy albo usta, nigdy obie rzeczy naraz
delikatny żeby nie przesadzic
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)