Re: Makijaz na półmetek
Ale wystrzałowa kiecka!! super jeśli jest taka ozdobna to w zasadzie z makijażem nie musisz szaleć. Oczy zdecydowanie zrobiłabym srebrno-czarne, alebo przydymione oko albo gruba kreska linerem. Usta beżowe, brzoskwiniowe
Nie używałam tego fixera.
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
Też chętnie się dowiem, jak z jego trwałością.
Macie swój ulubiony zapach od Avon?
Kolorówka i pielęgnacja Eveline jest całkiem niezła.
Ale wystrzałowa kiecka!! super jeśli jest taka ozdobna to w zasadzie z makijażem nie musisz szaleć. Oczy zdecydowanie zrobiłabym srebrno-czarne, alebo przydymione oko albo gruba kreska linerem. Usta beżowe, brzoskwiniowe
Ja bym zrobiła jedynie grubą kreche kredką lub cieniem w tym samym kolorze ewentualnie na to cieńsz czarna kreska eyelinerowa oszywiscie na początku jakiś cielisty cień:)
A ja mam głupie pytanie, półmetek czyli co?xD Połowinki? A co do makijażu proponowałabym jasnym cieniem w wew kąciku oka, ciemniejszym w zewnętrznym i kreska czarnym eyelinerem:)
Aaa to u mnie się na to mówi połowinki:) Miałam rok temu i u mnie większość dziewczyn stawiało na małą czarną i raczej delikatny makijaż. Aaa i proponuję wziąć na zmianę jakieś buty:) Ja się w swoich szpilkach wymęczyłam, ale jakoś dałam radę:D tylko, ze później przez kilka dni nie mogłam chodzić xd I właśnie żałuję, że nie wzięłam jakichś balerinek na zmianę a na boso raczej nie dało się tańczyć, bo na parkiecie były rozdeptane banany i pomarańcze:)
Ja mam takie 2 propozycje:)
Ta pierwsz propozycja bardziej przypadła mi do gustu :)
Bardzo mi się podoba. :)
Piękne oczy i makijaż tylko je podkreśla ;)
W nr 1 genialne przejście między ciemnym a jasnym cieniem :).
pierwszy jest ok
Ten makijaż musi świetnie wyglądać w polączeniu z jakąś wieczorową sukienką.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)