Makijaż do Wigilijnej kolacji
Witam ślicznotki. Jaki proponujecie makijaż do Wigilijnej kolacji ? Delikatny czy z charakterem ?
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
Swego czasu bardzo lubiłam Colossal z szczoteczkę, ale teraz mi się odmieniło i wolę teraz te w ...
Wydaje mi się, że chodzi o t by nie rozczesywać na mokro bez odżywki, z odżywką już można (a wrę...
Chętnie przejrzę Wasze propozycje :)
Wygląda zjawiskowo.
Długo jej używałaś, by zobaczyć pierwsze efekty?
Witam ślicznotki. Jaki proponujecie makijaż do Wigilijnej kolacji ? Delikatny czy z charakterem ?
Może to nie ta pora roku, ale cóż.. jak dla mnie na kolacje zdecydowanie coś z charakterem, zwłaszcza na Wigilię gdzie naprawdę można zaszalać... U mnie Wigilia jest w skromnym gronie, więc z makijażem bardzo nie szaleję.. ale nie jest on też taki zwyczajny, zawsze ma w sobie to coś :)
złoto na powiece i czerwień na ustach, jak dla mnie to bardzo świąteczne kolory i są bardzo eleganckie
moim zdaniem delikatne oczy i żywsza szminka
Mocna czerwona szminka zawsze kojarzy mi się ze świętami :)
Czerwone szminka, do tego makijaż oka w cieplych odcieniach, to najbardziej kojarzy mi się ze świętami :)
ja bm postawiła na oczka w kolorze nude, fiolety, brązy, delikatna kreska ale soczysta czerwona szminka;)
Nauczyłam się, żeby nie malować ust na czerwono, bo po barszczu zostaje tylko kontur :D Na powieki zwykle wędruje złoto, bo to taki wdzięczny kolor i pięknie się prezentuje w każdych okolicznościach. Czasem dodaję jakiś zielony element np na dolnej powiece. Generalnie ma być elegancko i świątecznie.
Nauczyłam się, żeby nie malować ust na czerwono, bo po barszczu zostaje tylko kontur :D Na powieki zwykle wędruje złoto, bo to taki wdzięczny kolor i pięknie się prezentuje w każdych okolicznościach. Czasem dodaję jakiś zielony element np na dolnej powiece. Generalnie ma być elegancko i świątecznie.
musi to bardzo ładnie wyglądać. Spróbuje sobie zrobić taki w tym roku
czerwone usta obowiazkowo
delikatny, ale inny niż na co dzień
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)