Makijaż Kim Kardashian.
Co sądzicie o makijażu Kim ?
Jakimi kosmetykami i jak należy go zrobić ?
Czarna orchidea brzmi naprawdę ciekawie :)
Tych nie używałam. Ja mam taki problem, że zawsze za dużo używam, nie mam umiaru :D
Nigdy nie używałam cieni tej marki. Czy łatwo się rozcierają, jak z pigmentem?
Ja polecam olejek ze słodkich migdałów, olejek konopny i olejek z czarnuszki ;) Oczywiście wszys...
Nie miałam okazji jeszcze używać.
Bardzo przyjemne, prawda :D?
Ja właśnie używam do kąpieli stóp :)
jeszcze nie
nie
Bardzo chciałabym zobaczyć tutorial jak to zrobić
Ja bym nałożyła cień w kredce Milk z Nyx jako bazę, w wewnętrznym kąciku cielisty/waniliowy (joko J205 ten jasny) i w zewnętrznym taki miedziany (essence 01) i sztuczne rzęsy i kreska eyelinerem.
Ja podobnie widzę ten makijaż na pewno Milk od wewnętrznej strony powieki do środkowej części ruchomej, później cień brzoskwiniowy i koniecznie policzki podkreślone brzoskwiniowe ;p
a blyszczyk do ust to chyba tez brzoskwinka? tylko jakiej firmy najlepiej uzyc co posiada taki odcien ?
Ona podobno wydaje majątek na swój makijaż i składa się wielu warstw.
Ona podobno wydaje majątek na swój makijaż i składa się wielu warstw.
Też kiedyś czytałam o tym artykuł :)
majątek + kilka godzin konturowania
Jej konturowanie to coś pięknego <3 Oczywiście na większe wyjścia bądź do sesji.
Przecież większość kobiet obecnie konturuje i rozświetla twarz, nie tak mocno jak Kim, ale ona w sumie wypromowała tą metodę.
Więc tak jeździć po niej i używać bronzera z rozświetlaczem zakrawa o hipokryzję :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)