Makijaż Kim Kardashian.
Co sądzicie o makijażu Kim ?
Jakimi kosmetykami i jak należy go zrobić ?
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
Bardzo chciałabym zobaczyć tutorial jak to zrobić
Ja bym nałożyła cień w kredce Milk z Nyx jako bazę, w wewnętrznym kąciku cielisty/waniliowy (joko J205 ten jasny) i w zewnętrznym taki miedziany (essence 01) i sztuczne rzęsy i kreska eyelinerem.
Ja podobnie widzę ten makijaż na pewno Milk od wewnętrznej strony powieki do środkowej części ruchomej, później cień brzoskwiniowy i koniecznie policzki podkreślone brzoskwiniowe ;p
a blyszczyk do ust to chyba tez brzoskwinka? tylko jakiej firmy najlepiej uzyc co posiada taki odcien ?
Ona podobno wydaje majątek na swój makijaż i składa się wielu warstw.
Ona podobno wydaje majątek na swój makijaż i składa się wielu warstw.
Też kiedyś czytałam o tym artykuł :)
majątek + kilka godzin konturowania
Jej konturowanie to coś pięknego <3 Oczywiście na większe wyjścia bądź do sesji.
Przecież większość kobiet obecnie konturuje i rozświetla twarz, nie tak mocno jak Kim, ale ona w sumie wypromowała tą metodę.
Więc tak jeździć po niej i używać bronzera z rozświetlaczem zakrawa o hipokryzję :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)