MOCNO NAWILŻAJĄCY BALSAM
Hej. Moze znacie balsam, który dobrze nawilży moją mocno przesuszoną skórę?
Czy łatwo się zmywa?
Może się jeszcze pojawi :)
Dobrze wiedzieć, bo i mi od razu spodobał się ten gadżet. Może się fajnie sprawdzić.
Ma dwa odcienie - ciepły i zimny z tego, co się orientuję.
Używałyście już tego błyszczyka?
Musi przyjemnie masować i na pewno przy okazji pomaga, jeśli użyjemy odpowiedniego produktu :) N...
Hej :D zgodnie ze stroną producenta cień którego poszukujesz to odcień 404, niestety nie mamy go...
Przynosi to efekty?
To coś dla mnie ♥
Hej. Moze znacie balsam, który dobrze nawilży moją mocno przesuszoną skórę?
Ja osobiście używam balsamu do ciała z Dermedic:
https://www.doz.pl/apteka/p110059-Dermedic_Hydrain_3_koncentrat_balsamu_nawadniajacego_skore_200_g
Co prawda zaraz po użyciu nie czuć idealnie efektu ale jak się wchłonie.... bajka!
Mam niesamowicie przesuszoną skórę i podatną na podrażnienia ale balsam warty swojej niewysokiej ceny.
Osobiście polecam również z tej serii krem do rąk oraz żel pod prysznic.
Testowałam produkty firmy Tołpa i osobiście twierdzę że produkty do twarzy - żele do demakijaży, toniki - są okay.
Natomiast żele pod prysznic - nie do końca. Pomimo super zapachu wysuszają jeszcze bardziej skórę.
tez szukam
Ja zawsze stawiam na neutrogenę.
Ja zawsze stawiam na neutrogenę.
i sprawdza się ?
Sądzę że Neutrogena również dobrze się sprawdzi
ja keidyś uzywałam balsamu z apteki na suchą skórę a dokładniej na chorobę która nazywała się ? wężową skórą ? coś takiego, balsam kosztował około 15zł za 250ml ale był mega wydajny, niestety na pierwszym miejscu w składzie była parafina
Ja zamiast balsamu używam masło do ciała - sprawdza się dużo lepiej :) Ostatnio znalazłam bardzo fajne miodowe masło do ciała Korany i chyba zostanę przy tym kosmetyku dłużej :) Jest całkowicie naturalne i ma gęstą konsystencje, dzięki czemu szybko i skutecznie nawilża i odżywia skórę i dodatkowo bardzo ładnie pachnie ;)
Evree
w sumie tez szukam takiego dobrego nawilzenia
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)