Loreal Mat Morphose
Hej
Chciałam zapytać czy któraś z Was używa takiego podkładu,jak się sprawdza i który ewentualnie kolor byłby dobry
http://allegro.pl/loreal-mat-morphose-1 ... 87474.html
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Hej
Chciałam zapytać czy któraś z Was używa takiego podkładu,jak się sprawdza i który ewentualnie kolor byłby dobry
http://allegro.pl/loreal-mat-morphose-1 ... 87474.html
Czesc. Ja uzywam (kolor apricot beige) i na poczatku bylam nim zachwycona, ale potem juz mniej, wiec go odstawilam na rzecz innych (zmieniam i testuje rozne podklady, ale w musie mam tylko ten). Od czasu do czasu do niego wracam (np. dzis) - zly nie jest, ale rewelacji tez nie ma po dluzszym stosowaniu. Buzia niby gladka (uczucie troche silikonowe przy rozprowadzaniu), ale z matowieniem srednio (po dluzszym czasie uzywania, bo na poczatku lepiej matowil).
aha a jak inne odcienie ciemniejsze ??
Ciemniejszych nie mialam, ale widzialam ze sa jakies. Musisz sprawdzic w sklepie, albo po prostu w internecie. Nawet jesli kupisz za jasny, to ewentualnie mozna go troche przyciemnic pudrem sypkim jak bedziesz wykanczac cere
ok.Jaki możesz mi polecić podkład ?? do cery mieszanej ??
Tez mam mieszana i szukam idealnego produktu, ale na pewno polecam podklad Nivea Extreme Resist (niestety niedostepny w Polsce, ale mysle, ze mozna kupic gdzies przez internet). Mam kolor 04 Sand.
Moze dziewczyny doradza Ci jeszcze inne podklady.
Mnie malo ktory do konca przekonuje. Mam jeszcze Inglot Podklad rownowazacy, kolor 38 - jest okay, ale to nie ten "wymarzony".
Soraya Make-up sceniczny, kolor 02 cieply bez - tez nie narzekam, choc podobno slabo kryje, ale ja nie mam wiele do ukrycia, wiec go uzywam od czasu do czasu
No i Revlon do cery mieszanej, tylko on jest raczej ciezkim podladem, wiec na co dzien polecam cos lzejszego, a ten na wieksze wyjscia.
Ja go rowniez uzywalam odcien 140- odcien taki troche jakby szary ,ladnie wygladza ,ale skora niezbyt zdrowo w nim wyglada .. po dluzszym stosowaniu zauwazylam ze zapycha powoduje powstawianie wagrow niestety..
bardzo nie lubie jak podkład ciemnieje na twarzy dla mnie to dyskryminuje podkład na wstępie
ciemnieje! użyłam i żałuję
Nie używałam :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)