Lena i zdobienie naturalnych paznokci
Jestem otwarta na krytykę i uwagi, dlatego jeżeli widzicie coś nie tak, jeżeli coś Wam się nie podoba, to proszę dajcie mi znać. \'Walcie z grubej rury\'
Moja pierwsza panterka, jak Wam się podoba?
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Jestem otwarta na krytykę i uwagi, dlatego jeżeli widzicie coś nie tak, jeżeli coś Wam się nie podoba, to proszę dajcie mi znać. \'Walcie z grubej rury\'
Moja pierwsza panterka, jak Wam się podoba?
ile ja bym dała zęby mieć swoje tak ładne i równe pazury świetnie Ci to wyszło, na pierwszy rzut oka myślałam że to gotowa naklejka
Niesamowite, aż miło sobie popatrzeć
wygląda świetnie, sama spróbuję zrobić coś takiego u siebie
Mi się podoba i żadnych zastrzeżeń nie mam, ale mam pytanie czym rysujesz kreseczki? chciałabym zrobić serduszko, ale jakim pędzelkiem? czytałam kiedyś,że można linerem do oczu i na to bezbarwny lakier nałożyć, ale czy to się będzie trzymać i się nie rozmaże ?
Dziękuję za budujące komentarze
Jeśli chodzi o paznokcie to wiele przeszły ale na szczęście w porę się opanowałam i.. lubię je
KamiluŚkaa jak zrobisz to koniecznie daj znać jak Ci wyszło
RedBlush kreseczki robiłam takim cienkim pędzelkiem do zdobień, a serduszko wypełniłam sondą. Odnośnie linera to nie wiem (ale myślę, że rozmazałoby się). Za to zanim kupiłam pędzelki do zdobień to próbowałam pędzelkiem po starym eyelinerze (bodajże Essence) ale mimo, że coś to dawało to jest znaczna różnica między wtedy a teraz. Teraz jest znacznie łatwiej
kosmetyczka89 wiem, wiem. Można w wielu zestawieniach kolorystycznych jednak moją inspiracją tym razem była chusta (widoczna też na zdjęciu) i to pod nią dobierałam kolory
A możesz przedstawić jakiś tutorial, jak stworzyć takie cudne pazurki. Bo naprawdę ta panterka to wygląd jak jakaś naklejona.
Schludnie i estetycznie . Pozazdrościć paznokci...
Dziękuję Niestety wiosny jak nie było, tak nie ma. Ehh
Moja propozycja na Wielkanoc (przez porządki i pichcenie musiałam skrócić paznokcie)
I tak przy okazji chciałabym Wam życzyć pogodnych i radosnych świąt, spędzonych w gronie najbliższych Wam osób. Smacznego jajka, mokrego dyngusa, prezentów od zajączka i... nadejścia prawdziwej wiosny
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)