Kryloan eye blood
m.youtube.com/watch?v=NPF1108FpJs
Szukam tego produktu,wiecie gdzie go znalezc?
Czy jest bezpieczny?Czekam na wasze opinie dziewczyny! :-D
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
Bardzo lubię ten: https://www.ladymakeup.pl/sklep/MIYO-GLUE-ME-GLITTER-PRIMER-Klej-do-brokatu-i-...
m.youtube.com/watch?v=NPF1108FpJs
Szukam tego produktu,wiecie gdzie go znalezc?
Czy jest bezpieczny?Czekam na wasze opinie dziewczyny! :-D
Jeśli nie ma w Rolskich sklepach internetowych to rozejrzyj się może na ebay :) Wydaje mi sie, że ten produkt jest bezpieczny inaczej wizażyści by go nie używali, Kryolan to też bardzo dobra firma, więc raczej nie wprowadziliby na rynek czegoś co mogłoby zaszkodzić ich klientom :)
Jest bezpieczny, używaliśmy go w szkole wizażu do charakteryzacji i nigdy nic się nie działo, nawet na wrażliwych oczach. Jeżeli go nie znajdziej spróbuj na stronie firmowej Kryolanu. Zawsze możesz się z nimi skontaktować mailowo, udzielają informacji co do produktu - potwierdzone info. :P
nawet nie wiedzialam że jest taki
Na pewno gdzieś go znajdziesz :)
Daje bardzo ciekawy efekt :)
Efekt rzeczywiście świetny
Jeśli nie ma w Rolskich sklepach internetowych to rozejrzyj się może na ebay :) Wydaje mi sie, że ten produkt jest bezpieczny inaczej wizażyści by go nie używali, Kryolan to też bardzo dobra firma, więc raczej nie wprowadziliby na rynek czegoś co mogłoby zaszkodzić ich klientom :)
zgadzam się z Tobą
nawet nie wiedzialam że jest taki
ja tak samo
osttanio na jakiejś stronie był w promocji -20 %
okropność
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)