Kremy Ziaja
Jakie kremy z Ziaji polecacie do twarzy? Ja uzywam z aloesem i z awokado i świetnie się sprawdzają. MAcie swoich faworytów? chętnie wyprobuje czegoś nowego :)
Wasz ulubiony błyszczyk?
Ja zdecydowałam się na tako laret imperial i uważam że to był świetny wybór. Wózek lekki, skrętn...
Także chętnie się dowiem
Jak myjecie takie pędzle?
Chętnie podpatrzę, jakie macie typy :)
Tylko i wyłącznie Kryolan.
Z tych utrwalających to fixing spray z GR
Jaki spray do makijażu polecacie?
u mnie to samo tylko bez żelu do brwi
Jakie kremy z Ziaji polecacie do twarzy? Ja uzywam z aloesem i z awokado i świetnie się sprawdzają. MAcie swoich faworytów? chętnie wyprobuje czegoś nowego :)
używałam kozie mleko i w sumie był okej:) ale teraz używam kremu z loreala i jest zdecydowanie lepszy:)
Nie uzywałam ziaji, ale moge ci polecic Hydroalgi z AA :) Naprawde super krem nawilzajacy:)
Z serii Liście Manuka i miałam kiedyś też nawilżający, matujący 25+ był genialny :-)
Ja lubię kremy z Ziaji, ale z reguły sięgam po jakieś trochę droższe, do cery wrażliwej. Z ziaji używałam kiedyś balsamu do ciała kozie mleko i bardzo go lubiłam. MIał fajny zapach i ładnie nawilżał :)
ja mam obecnie kurację wybielającą i jestem zadowolona
Jakoś nigdy kosmetyki z Ziaji mnie nie przekonywały..
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)