Krem przeciwzmarszczkowy 27lat

• 2012-03-10, o 01:05
  • 34
  • 10 782
  • 17
  • 26

Krem przeciwzmarszczkowy 27lat

Witam,
Mam 27lat i od pewnego czasu prowadzę dosyć intensywny styl życia. W pracy, gdy jestem już zmęczona lub gdy intensywnie myślę nad czymś, to odruchowo marszczę czoło.. co wyprodukowało mi zaraz nad nosem, a między brwiami zmarszczki. Jeszcze mi za bardzo nie przeszkadzają, ale lepiej zawczasu się za to zabrać, zapewne potem będzie tylko trudniej. Czy ktoś może mi polecić z własnego doświadczenia w miarę skuteczny krem na pojawiające się zmarszczki mimiczne? Dodam, że mam cerę suchą, naczynkową, w związku z tym ogólnie wrażliwą, podejrzewam więc, że sporo kremów może mi pomóc na jedno, a zaszkodzić na drugie. Z góry dziękuję za podpowiedzi.

Re: Krem przeciwzmarszczkowy 27lat

Myślę, że obojetnie jaki krem przeciwzmarszczkowy 30+, tym bardziej że masz suchą skórę, to musisz ją nawilżać

Krem regenerujący HB- jest dla skóry wymagającej i dojrzałej. Jest to krem na noc, nie wiem czy chodzi Ci o taki czy może na dzień. Możesz spojrzeć jak wygląda:

http://hbkosmetik.pl/media/catalog/product/cache/1/small_image/280x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/x/l/xl_aufbau_creme__1291289891.jpg

A gdzie go można kupić? Allegro, czy sklepu kosmetyczne internetowe nie bardzo mają na stanie.

zobacz tu http://apteka.we-dwoje.pl/kremy_przeciwzmarszczkowe,kategoria,k152.html lub tu :
http://www.femma.pl/pl/i/O-marce-Hildegard-Braukmann/23

Na femme już wczoraj namierzyłam, dzięki

Ja mam 28 lat i w zasadzie już od 25 roku życia zaczęłam przykładać większą wagę do kosmetyków, których używam, kładąc nacisk na dobrze nawilżający krem pod oczy. Aktualnie używam kosmetyków Ziaji z serii Med, a konkretnie takich z witaminą E. Mam krem na dzień i skoncentrowaną esencję rewitalizującą na noc. Do tego dwa razy w tygodniu robię sobie maseczkę regenerującą z glinką. Póki co jestem zadowolona z efektów.

Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:

dwa razy w tygodniu robię sobie maseczkę regenerującą z glinką... a to jest gotowa maseczka ?

Tak, gotowa w saszetce z Ziaji. Jedna kosztuje jakieś 1.69zł.

Aha , chyba już wiem jaka, ta z twarzą na saszetce, to też używam..wogóle to bardzo lubię maseczki, a szczególnie te żelowe. Fajne są też z firmy Malwa, odświeżają skórę i nawilżają. a przeciwzmarszczkowych masek używam latem, szczegolnie jak sie poopalam i skóra jest sucha, to takie bardzo dobrze nawilżają skorę.

Z firmy Malwa jeszcze nie korzystałam, ale chętnie wypróbuję coś nowego . Sama do maseczek przekonałam się dopiero niedawno. Wcześniej jeżeli zrobiłam sobie taką raz na pół roku, to było dobrze. Człowiek się starzeje, to zaczyna doceniać tego typu specyfiki

Szczególnie polecamy

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K