Krem pod oczy
Hej Dziewczyny :*
Mam pytanko. Jaki mogłybyście polecić kremik pod oczy dla dwudziestoparolatki?
Zależałoby mi na czymś na zmęczone oczka i niestety delikatniutkie bo delikatniutkie, ale już niestety zmarszczki :/
Bardzo dobre kosmetyki ma w ofercie Bielenda, świetna jest ta delikatna jak chmurka linia Blue M...
Świetna jest ta linia z Bielendy Diamentowe Lipidy, doskonałe kosmetyki przeciwzmarszczkowe dla ...
Czy nie wysusza skóry?
Nie używałam
Mój facet lubi takie żele z Nivea.
Kilka razy widzę tę samą nazwę kremu Bielendy, aż chyba zapamiętam ;D
Do krótkich włosów w sam raz.
Pędzle Hulu, precyzyjne, odpowiedniej miękkości. Dosyć szybko ścierają im się co prawda napisy, ...
Dla mężczyzn to na pewno dobre rozwiązanie - kosmetyk 3 w 1 :)
Hej Dziewczyny :*
Mam pytanko. Jaki mogłybyście polecić kremik pod oczy dla dwudziestoparolatki?
Zależałoby mi na czymś na zmęczone oczka i niestety delikatniutkie bo delikatniutkie, ale już niestety zmarszczki :/
o super! dziękuję Ci bardzo :* i zwłaszcza, ze się pofatygowałaś wrzucić zdjęcie :* ogólnie zawsze ziaja mnie zadowalała więc poszukam tego kremiku jak tylko pójdę na zakupy Dziękuje :*
nie jest drogi a wydajny ,i nie jest perfumowany bo o to mi chodzilo:))
nio dokładnie ziaja ma stosunkowo tanie a fajne kosmetki, ale nawet nie pomyślałam ;p heheh dziękuje za porade
Witajcie:) Ja uzywam o oczy z oriflame kremików, są o niebo lepsze nz avonowe, ktore mnie uczulają, uwielbiam tez nivea z serii upiększające...w takiej rozowej tubce, on rozwietla i jestleciutki, a ostatnio odkrylam złoto! co prawda 2 zl, ale warto...firma efektima, seria renesans, eliksir pod oczy, wygladza i pieknie rozjania cienie. Wkzdym razie u mnie. moze nie jest to groszowa sprawa, ale ja na pewno go kupię ponownie:)
hej:)czy ja dobrze zobaczylam cene??:))2zl?
ja i moje literówki:P 24:)
no wlasnie tak sie zastanawialam:)bardzo ladne opakowanie ma kremik:)a jest perfumowany czy nie??
ma bardzo delikatny zapaszek masła shea, ale ma je w składzie więc dlatego. zawiera tez olej migdalowy. W składzie nie widze słowka parfum, ani innego podobnego. Nie wiem na jakie słowko w skladzie zwrocic uwagę....nalozylam go dzis tez na powieki i nic sie nie stało, jest lekki chlodek pod oczami i szybko sie wchłonął. Dam spróbowac mamie, ja wszystko uczula:P to powiem:)
wiem ze typowo dla alergików jest Pharmaceris z serii z literką A opti-sensilium-cream- duoaktywny krem przeciwzmarszczowy pod oczy do skory wrazliwej i alergicznej, bezzapachowy i bez konserwantow i tez nie ma slowa parfum.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)