Krem na dzień - pod pokład
Jaki polecacie krem na dzień, taki pod makijaż? Fajnie żeby to było coś lekkiego z filtrami.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Jaki polecacie krem na dzień, taki pod makijaż? Fajnie żeby to było coś lekkiego z filtrami.
bardzo lubię żel-krem z yves rocher ;) ale on chyba nie ma filtrów
Używam teraz kremu z Avonu z serii Anew, ale właśnie mi się kończy i zakupiłam już krem z Bielendy z serii Skin Clinic Professional. Mam nadzieję, że się sprawdzi pod makijaż.
bardzo lubię żel-krem z yves rocher ;) ale on chyba nie ma filtrów
mialam kiedys i byl ok :)
Ja z kremików lubię Fitomed albo krem Bielendy Młodzieńczy blask, świetnie nawilżają, a ten drugi dodatkowo szybko sie wchłania przez co bez problemu mogę go używać pod podkład rano
Bardzo fajną serię ma clarena sensi regen ( jesli zrobilam literówkę to przepraszam:-).
ja miałam młodzieńczy blask, szukałam takiego który dobrze nawilża i trafilam dobrze. Ten krem ogólnie stosowałam tylko na dzień, ale teraz nie powiem czy był on z filtrem bo nie pamiętam.
dermedic 3 !
ciągle szukam fajnego pod podkład
ja mam siarkową moc, efekt daje matujący ale jako baza pod podkład to sie niestety nie sprawdza :(
Ja uwielbiam Tołpę biały hibiskus :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)