Kredka do kształtowania brwi

• 2011-01-23, o 19:16
  • 58
  • 20 159
  • 26
  • 44

Kredka do kształtowania brwi

hej! mam pytanko do dziewczyn które posiadają kredkę do kształtowania brwi z NYX: czy faktycznie spełnia ona swoje zadanie i "trzyma w ryzach" niesforne brwi???

Re: Kredka do kształtowania brwi

Pierwszy raz słyszę o tej kredce ale bardzo mnie zaciekawiła.. używała jej może któraś z was? Jak ma działać i jak działa ? ;)

jak jest woskowa to pewnei trzyma, chociaż jak msz jakieś mega niesforne brwi to żadna kredka nie utrzyma, najlepiej kupić osobno wosk lub żel do brwi

a ja sie wogóle zastanawiam czy jest taka kredka nawet woskowa która rzeczywiściwe sama w sobie utrzyma takie niesforne brwi ,wedłlug mnie do takich rzeczy najlepiej sprawdzają sie żele lub właśnie woski.

Nie mam jakichś mega niesfornych brwi, wiec może wypróbuję ;) ale przyjrze się też jakimś żelom ;)

a propo brwi  to zainteresowały mnie te konturówki do brwi w żelu z Inglota ,kosztuja 37 zł a ten wybór korystyczny super !

Oo może przyjrze się tej konturówce w żelu. Zastanawiałam się jeszcze kiedyś nad czymś z MAC ;)

Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:

niewiem czy warto tyle przepłacać za Maca ,ja napewno zakupie którąś konturówkę z Inglota ale nie teraz bo jeszcze mam duuużo innego produktu do brwi którego własnie uzywam ale słyszałam ze te konturówki z Inglota są prawie takie same jak z anastasia beverly hills wiec samo mówi za siebie a ceny sa zdecydowanie nieporównywalne.

Jak kupisz konturówkę Inglota i sprawdzisz to daj znać jak się sprawdza.. ;)

Też o tym słyszałam, Inglotowskie konturówki zostały stworzone właśnie na wzór Anastasia Beverly Hills i słyszę o nich same dobre rzeczy, więc jak mi się już wszystkie produkty do brwi skończą to się po nie wybieram. :)

Nie słyszałam o tej kradce ale mogę tobie polecić zestaw z Pierre Rene tam masz chyba 3 kolorki i jeden wysk słyszałam o nim bardzo dużo pozytywnych opini :)

Zapraszam bardzo serdecznie na mój kanał na Youtubie:https://www.youtube.com/c/karolcia20026

Szczególnie polecamy

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K