Kosmetyki na rano
Hej jakich kosmetyków używacie zawsze rano?
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
Hej jakich kosmetyków używacie zawsze rano?
Ja rano zazwyczaj używam żelu myjącego, później jakiś krem z filtrem i jeśli mam taką ochotę to na to makijaż :) Większe oczyszczanie i odżywianie cery zostawiam sobie na wieczór, ponieważ mam wtedy więcej czasu dla siebie :)
1) Żel do mycia twarzy z Garniera
2) czasami tonik np z Nivea
3) Krem do twarzy, ostatnio z Alterra
4) Krem pod oczy z Tołpy
a z kolorówki to różnie ;]
Ja rano używam zawsze najpierw toniku, potem kremu do twarzy i na koniec podkład. Tonik mam taki do cery naczynkowej, a kremu używam teraz argan, makadamia i marula z bielendy, nawilżającego. Do tego podkład Bourjois healthy mix i część makijażu gotowa :)
myje twarz mydłem marsylskim z lawendą albo z Aleppo 100% oliwkowe potem nakładam krem ze Starej Mydlarni Eco Receptura (uzywam na zmiare ten z aloesem albo peony polecam super kremy i te naturalne składy) na koniec fluid.
Myję twarz żelem Tołpy z serii Physio, potem nakładam serum L'oreal Skin Perfection, krem pod oczy z Tołpy, jakiś lekki krem do twarzy (wykańczam wszystko co testowałam, więc to już różnie) i makijaż, jeżeli akurat wychodzę.
krem do twarzy młodzieńczy blask od Bielendy, potem przez cały dzien mam fajną skórę. maluję oko- tusz i kredka i usta błyszczykiem ;)
również oczyszczaniem zajmuję się wieczorem.
Ja osobiście najpierw smaruję twarz płynem micelarnym z mixy, następnie wywarem z szałwii i smaruję żelem z GorVity. Czasem także uwywam toniku z soku z cytryny:).
Ja rano przemywam twarz tonikiem na naczynka z Tołpy, później krem matujący z Tołpy i zazwyczaj podkład, ale ostatnimi czasu nie nakładam nawet podkładu
Płyn micelarny z Biedronki, później krem z Sylveco :)
Pyn micelarny - ostatnio be beauty niebieska wersja z Biedronki. Potem fajny krem nawilżający - obecnie mam nawilżająco - rozświetlający z spf 20. Krem pod oczy Ziaja jaśmin w kremie 50+ .
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)