Kosmetyki dla nastolatki
Jaki kosmetyk mogę kupić nastolatce na prezent pod choinke? :)
umiem robić tylko hybrydy
Nie widziałam na żywo, ale wydaje się, że jest chłodna lub neutralna.
Tak, są to chłodne odcienie. Piękne ♥
Czy to chłodne odcienie?
I to jest świetna alternatywa dla uczuleniowców :)
Jak do konturowania to ja bym wolała 01 z chłodniejszym odcieniem bronzera i rozświetlacza.
Teraz coraz bardziej popularne są lakiery hybrydowe bez dodatku HEMA i Di-HEMA w składzie, czyli...
Jedna jest ciepła a druga chłodna. Wszystko zależy jaki masz rodzaj karnacji.
Używałam tylko żelu i hybryd, akrylożelu jeszcze nie.
Jaki kosmetyk mogę kupić nastolatce na prezent pod choinke? :)
może balsam do ciała, błyszczyk, tusz do rzęs
zależy w jakim wieku jest nastolatka 11-19 lat :) ja dla 13latki kupiłam zestaw ładnie zapakowany Ziaja (kremowy żel po prysznic, balsam do ciała i krem do rąk lub twarzy nie pamiętam a już zapakowany) :) i do tego jakiś ciuszek :)
Nie wiem ile mam lat, ale ja bym proponowała balsam, jakaś fajna mgiełka do ciała, błyszczyk, tusz do rzęs
Ja bym postawiła na pielęgnację, ewentualnie jakis dobry tusz do rzęs:)
Dokładnie ja tak samo:)
Zdecydowanie pielęgnacja zamiast typowych kosmetyków do ostrego makijażu, oczywiście to sie zmieni wraz z wiekiem ale nie warto przyzwyczajać skóry już teraz i lepiej dać jej odpocząc, bazując na kosmetykach w 100% naturalnych do pielegnacji cery młodzieńczej.
Tusz do rzęs :)
Tusz so rzęs zdecydowanie :)
dziewczyny chca ladnie wygladac, wiec moze jakis lekki krem bb ktory ladie ujednolici kolor cery?
dziewczyny chca ladnie wygladac, wiec moze jakis lekki krem bb ktory ladie ujednolici kolor cery?
dokłądnie cz tusz do rzęs....w sumie nastolatka to os 11 do 19 :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)