Kosmetyki dla kobiet
Mam zamiar w tym miesiącu pierwszy raz w życiu zamówić Beglossy – polecacie coś takiego? Jeszcze nie jestem przekonana do końca, dlatego chętnie się zapoznam z opiniami na temat takich boxów!
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Ładnie i długotrwale pachną?
Ciekawa jestem zapachu tych balsamów :)
Nie miałam okazji używać, więc jestem też ciekawa.
Czy efekt krycia, jaki widzimy na swatchach, uzyska się po jednym przeciągnięciu linera na skórz...
Moim zdaniem to tak standardowo jak inne dobre balsamy
Witajcie, chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób i gdzie mogę zamówić prenumeratę magazynu Make...
Także chętnie się dowiem
Mam zamiar w tym miesiącu pierwszy raz w życiu zamówić Beglossy – polecacie coś takiego? Jeszcze nie jestem przekonana do końca, dlatego chętnie się zapoznam z opiniami na temat takich boxów!
A zawsze jest wiadomo, co się dostanie? Czy to jest tak, że w ciemno przysyłają kosmetyki?
Bo nie wiem czy chciałabym wydać 49 zł, żeby dostać coś czego nie będę używać.
ale o jakie boxy dokładnie chodzi, bo tak szukam ale nie wiem...
A chętnie bym się zapoznała z informacjami. Coś więcej?
Właśnie tu wcześniej ktos mi podpowiedział że to się nazywa Shiny box (shinybox.pl) i tam faktycznie w ciemno się zamawia za te 49 zł pudełko z kosmetykami, ale z tego co piszą to wartość paczki jest zawsze większa niz ta opłata.
Idę sobie jeszcze o tym na wizażu poczytać, bo tam dziewczyny to pierwsze zorientowane.
Bell ma w swojej ofercie dużo świetnych kosmetyków nie w jakiejś zastraszającej cenie
podobnie jak bielenda, ja już na dzień matki kupiłam mamie forte nano cel extreme na zmarszczki^^ ucieszy się:)
Jeśli chodzi o różnego rodzaju boxy, to na rynku jest ich coraz więcej (były kiedyś nawet boxy dla psów), ja sama nie wiem czy wydałaby, te 50 zł w ciemno, ale niektóre paczki jak widze nayt czy na blogach są naprawdę fajne i faktycznie przekraczają tę cenę 50zł :) Najbardziej jednak podoba mi się GlosyBox, zawsze coś fajnego w takim boxie jest :)
szkoda by mi było 50 zł wydać na kota w worku, jak lubicie niespodzianki, to czemu nie?;]
Wydaje mi się, że fajna sprawwa z tymi boxami. Można za 50zł przetestować kilka produktów. ostatnio Joy wprowadził też serię pudełek, dosyć fajne propozycje, ale zawsze jak chciałam zamówić to już ich nie było
Fajna sprawa jak ktoś lubi testować nowości. Sama nigdy jeszcze nie zamawiałam czegoś takiego, ale kosmetyki w pudełku przeważnie przekraczają wartość samego pudełka, więc warto spróbować. :)
ja uważam że Beglossy to zły pomysł bo wydasz troche pieniędzy a niewiesz jakie kosmetyki dostaniesz w zamian ,przynajmniej jak tak nie lubie ,to już wole iśc sobie do sklepu i zakupić to co jest mi naprawde potrzebne a nie w ciemno .poza tym nie zawsze masz pewnosć ze dany kosmetyk będzie Ci pasował .
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)