Końcówki na paznokcie
Dostałam takie końcówki w kolorze czarnym. Macie jakieś ciekawe pomysły z czarnym kolorem ?
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Cały paznokieć na czerwono a końcówka czarna ale chyba ciężko będzie zrobić.
http://i49.tinypic.com/16bbj1k.jpg
Nie wiem, czy widać, ale płytka jest zrobiona matowym lakierem, a końcówki zwykłym - mnie się tak podoba
Ciekawe pomysły, ten z czerwonym lakierem mi pasuje, myśle, że dam radę; ale jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to piszcie, może w przyszłości się wykorzysta.
Jeszcze gdzieś widziałam czarne końcowki na jasnych, pastelowych paznokciach - nie wiem, czy to nie jest pomysł z jakiegoś pokazu, strzelam, ze Chanel?
Brzmi ciekawie, a z jasnym różem myslicie, że będzie pasować?
ooo, z jasnym różem może wyjśc bardzo ciekawie, pokażesz efekt?
Na zdjęcie trochę poczekasz, bo musiałam ściąć paznokcie i muszą urosnąć, ale napewno wstawie.
Miałam kiedyś te końcówki właśnie w kolorze czarnym i robiłam je z pudrowym różem lub z białym (ale z białym za bardzo mi się nie podobały) :)
ja kiedys tylko końcówki paznokci sobie malowałam oczywiście na biało a reszta paznokcia tylko bezbarwnym lakierem żeby tylko nadać połysk ,obecnie lubie malować całe paznokcie na kolory mleczne no chyba że latem zaszaleję z kolorem
Nie widziałam takich wcześniej, fajna sprawa. :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)