Kolorowa kreska
Witam jestem nową użytkowniczką forum
Dzisiaj przygotowałam makijaż i postanowiłam się nim pochwalić
Piszcie co o tym sądzicie i zapraszam na mojego bloga makijazowego : http://makijazuswiat.blogspot.com/2014/ ... reska.html
Także jestem ciekawa
U mnie też się nic nie zmieniło, niemalże wszystko kupuję online.
Przeważnie kupuję online. Bardzo rzadko chodzę do sklepów.
No tak, szczególnie lubię takie polskie marki jak Hibou :) Zamawiam od nich online i nigdy się n...
Jak z trwałością tych pomadek? 16 godzin na ustach według producenta, ale żadna pomadka tyle mi ...
Ciekawe jaki to zapach :)
ja jestem ciekawa czy ma nuty słodkie czy bardziej orzeźwiające?
Tej mgiełki nie miałam jeszcze i też jestem ciekawa, a szczególnie tego, jak pachnie ♥
Czy jest trwała?
ladnie wykonana kreska, widac ze masz talent i wprawe, ja niestety ani jednego ani drugiego, osobiscie wole cimne kreski, ale na jakas zabawe ladnie to moze wygladac:)
Ładna grubosć kreski... niestety nie mój kolor :P Wolałabym w niebieskim, granacie, czerni lub brązie. Mam wrażenie że zółty zasmuca to oko i wygląda jak zmęczone.
Strasznie ostatnio podobają mi się takie kreski.. coś w stylu kreskowego ombre :) Sama chętnie coś takiego u siebie zmaluję, ale nie wiem czy coś mi z tego wyjdzie :)
Dodałabym tam jeszcze cienką czarną kreskę pod tą, którą zrobiłaś, bo jasne kolory "ściągają" oko w dół.
ładna kreska ,ciekawy kolor ale jakos u siebie tego nie widze
brawa za odwagę ;) idelany makijaż na wieczór ;)
Super pomysl. Moim zdaniem jeszcze lepiej by wygladalo gdybys najpierw zrobila zwykla czarna cienka kreske i nad ta kreske nalozyla ta kolorowa. Uwazam ze efekt bylby jeszcze lepszy - ale jest naprawde super. :)
Ile możliwości kolorystycznych ;). Czym zrobić taką kreskę? Pomyślałam tylko o cieniu na mokro. :)
Fajny efekt, makijaż w sam raz na lato :)
Nie lubię żółci na powiekach, ale ty to tak fajnie połączyłaś, że mi się podoba:) i co najważniejsze, pasuje ci.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)