Kojący szampon dla swędzącej skóry głowy
Znacie taki? Pilnie potrzebuję takiego szamponu.
Powiększający z chilli od Eveline
Czy łatwo zrobić przejścia tymi cieniami?
Mydłem w kostce lub w płynie.
Ja również chętnie się dowiem.
Szamponem do włosów :)
Nie mam ulubionego ;)
Używam Kryolana, oczywiście na wyjątkowe okazje. A nawet nie wiedziałam, że Claresa ma taki spra...
Z claresa podobno jest świetny
Wasz ulubiony błyszczyk?
Znacie taki? Pilnie potrzebuję takiego szamponu.
nie znam takiego
Ziaja ma taki specjalny dla swędzącej skóry głowy w białej butelce, znajdziesz w aptece. Bardzo mi pomógł. Potem stosuj szampony o delikatnym składzie.
Ziaja ma taki specjalny dla swędzącej skóry głowy w białej butelce, znajdziesz w aptece. Bardzo mi pomógł. Potem stosuj szampony o delikatnym składzie.
Dzięki. Wypróbuję. A znacie jakieś łatwo dostępne szampony o łagodnym składzie? I czy muszą być bez sls i parabenów, żeby nie podrażniały i nie wysuszały skóry głowy?
obawiam się że muszą byc bez sls czy tez sles , bo one podrażniają skóre i moga prowadzic do alergii , ja używam szamponu dla dzieci babydream i jestem zadowolona , mało się pieni ale mnie to nie przeszkadza kwestia przyzwyczajenia , ja wole mieć szampon z w miare dobrym składem i mało pieniący niż super pieniący ze ślicznym zapachem ale szkodliwym składem
A jak się włosy rozczesują po tym babydream? Ja mam cienkie włosy, które uwielbiają sę plątać i trudno je doczesać.
A jak się włosy rozczesują po tym babydream? Ja mam cienkie włosy, które uwielbiają sę plątać i trudno je doczesać.
Z moimi włosami Babydream się nie polubił i niektórym plącze włosy - odżywka nałożona na włosy (omijając skalp) powinna pomóc. Ja bardzo lubię szampony Fitomed - mam do włosów tłustych. Mają też podobno fajny do włosów normalnych. O ile się nie mylę, ma SLS w składzie, ale na odległym miejscu - zanim pozbyłam się problemu swędzącej skóry głowy, to używałam właśnie Fitomedu i nie powodował podrażnień, bo ma inne, cenne składniki na początku składu. Używam go raz-dwa w tygodniu, gdyż z faktu, że ma właściwości przeciwłupieżowe, może trochę wysuszać, ale to nie jest regułą - zresztą jak nawilżasz skórę głowy, to powinno być ok. Do nawilżenia polecam maskę z siemienia lnianego (poczytaj na blogach, wystarczy ci paczka siemienia lnianego za kilka zł, gorąca woda i mały garnuszek) - cudowna; przyniosła wielką ulgę i nawilżyła skalp. Na pewno nie polecam nakładać "agresywnych" masek/odżywek, bo doprowadzimy do jeszcze większych problemów. :) Ogólnie jak swędziała mnie skóra głowy, to moja pielęganacja była minimalna. Używałam też swego czasu szamponu Green Pharmacy z olejkiem arganowym i był spoko. Ale Ziaja rzeczywiście pomogła, chociaż zraziłam się jej składem, to problem się nie powiększył.
Sprobuj czegos z hairpharmy- u mnie sprawdza sie przy kazdym problemie skóry głowy i super radzi sobie z moimi wlosami, ktore sa o wiele mocniejsze (muscle) Podsyłam ci adres ich strony www.hairpharma.pl (smoking)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)