Kasia - to7bmakeup (makijaż fioletowy)
Dzisiaj chciałabym Wam pokazać makijaż w kolorach fioletu Wiem, że trochę przegięłam z kolorem ust, ale zmyłam je po zrobieniu zdjęć i użyłam pomadki w kolorze naturalnym
Nie używałam tego fixera.
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
Też chętnie się dowiem, jak z jego trwałością.
Macie swój ulubiony zapach od Avon?
Kolorówka i pielęgnacja Eveline jest całkiem niezła.
Dzisiaj chciałabym Wam pokazać makijaż w kolorach fioletu Wiem, że trochę przegięłam z kolorem ust, ale zmyłam je po zrobieniu zdjęć i użyłam pomadki w kolorze naturalnym
Usta jak Angelina Jolie
Cicho wierzę, że aż takich dużych nie mam
Fantastyczne wykonanie, bardzo mi się podoba, czekam na więcej
Bardzo Ci dziękuję Strasznie miło to słyszeć
Jaki precyzyjny! Jakie cienie i pędzle? A może tak krok po kroku?
I prośba: kolejny cudowny Twój makijaż, więc może załóż swój wątek.
Bardzo dziękuję. Cienie to część z paletki sephora (z wersji świątecznej), Fioletowe cienie z Inglota - 386 i 325 i chyba paletkach 3 cieni ze smashboxa, ale głowy nie dam, bo już troche minęło od kiedy robiłam ten makijaż
Pędzle to Hakuro, kupione zresztą u Ladymakeup Kreseczkę robie pędzelkiem z maestro z zgiętą skuwką nr 790 rozm. 1 - jak dla mnie najlepszy do eyelinera.
A wątek z chęcią założę, ale jak mam to zrobić? dopiero co się tu zarejestrowałam, więc jeszcze słabo ogarniam
I obiecuję przygotować jakis stepik. Zazwyczaj ich nie robię, bo zdjęcia makijaży robię zaraz przed wyjsciem z domu i zazwyczaj się spieszę, żeby się pomalować Ale obiecuję coś przygotować
Wejdź na główną stronę forum, kliknij "Mój makijaż" i później u góry będziesz miała "Rozpocznij wątek". Kliknij w to i dalej powinnaś wiedzieć
no to tak robię. Ale rozumiem, że powinnam założyć jeden wątek ogólny i go po prostu uzupełniac?
Dziewczyny, makijaż Kasi pojawi sie w tym tygodniu na stronie -także śledźcie uważnie ;p a ten w wątku bardzo mi się podoba, usteczka baardzo namiętne ;p
Bardzo mi się podoba nie tylko makijaż oka ale i kolor szminki na ustach :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)