KREMY
powinniśmy uzywać kremów pod oczy????czy faktycznie pomagają czy to tylko napedzanie rynku????do tej pory wierzyłam ze pomagaja ale rozmawialam z koleżanka i stwierdziła ze krem nivea wystarczy.....jakie jest wasze zdanie???
Czy łatwo się zmywa?
Może się jeszcze pojawi :)
Dobrze wiedzieć, bo i mi od razu spodobał się ten gadżet. Może się fajnie sprawdzić.
Ma dwa odcienie - ciepły i zimny z tego, co się orientuję.
Używałyście już tego błyszczyka?
Musi przyjemnie masować i na pewno przy okazji pomaga, jeśli użyjemy odpowiedniego produktu :) N...
Hej :D zgodnie ze stroną producenta cień którego poszukujesz to odcień 404, niestety nie mamy go...
Przynosi to efekty?
To coś dla mnie ♥
powinniśmy uzywać kremów pod oczy????czy faktycznie pomagają czy to tylko napedzanie rynku????do tej pory wierzyłam ze pomagaja ale rozmawialam z koleżanka i stwierdziła ze krem nivea wystarczy.....jakie jest wasze zdanie???
moim zdaniem powinno sie używać kremu pod oczy, skóra w tych okolicach potrzebuje dobrego nawilżenia , dla mnie priorytetem w kosmetykach jest dobry naturalny skład
Też tak uważam.
Ja nie uzywam
Mysle ze warto
moim zdaniem powinnyśmy:) skóra pod okiem jest kilkukrotnie cieńsza, zatem szybciej się starzeje
Ja używam :D
Według mnie kremy pod oczy są zazwyczaj bardziej nawilżające od kremów do twarzy i prawdopodobnie różnią się trochę składem. To już zależy od nas, mi na razie wystarczy maść z witaminą A pod oczy na noc, by porządnie nawilżyć te okolice.
Ciekawy wątek. Ja też się kiedyś zastanawiałam, na ile jest to sensowne i konieczne. Skóra pod oczami jest jednak inna i cieńsza, ale nie jestem pewna czy aż do tego stopnia, by wymagała stosowania odrębnych kosmetyków. Czasem kupuję i stosuję krem pod oczy, a czasem, gdy akurat używam jakiegoś naturalnego kosmetyku do twarzy, uzywam go także na okolice pod oczami i na powieki.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)