KONAD
czy któraś z Was próbowała metody KONAD?
oto pierwszy mój attempt ))
wzorki wyszły delikatne, ale myślę że jak na wiosnę to w sam raz
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
taaak ja szaleje z blaszkami mam ich kilka z konada i z essence czesto sobie robi wzorki, troche wprawy i wychodzą super
te przyznaję się bez bicia były z essence i nie ciągnie mnie do oryginalnych bo sprawdzają się naprawdę dobrze
wstaw jakieś fotki
powiem Ci ze te z konada sa takie same ale wzorki niektóre to po prostu cudo, postaram sie coś wrzucić
z góry przepraszam za stan moich pazurków pracuje fizycznie i ostatnio niszczą sie coraz bardziej;/ ratuje jak moge, zdjęcia były robione po kilku dniach od pomalowania wiec mam nadzieje że na to przymkniecie oko...
te są troche w gorszej jakości bo zdjecia za blisko robione, jak widać wzorki nie muszą być idealne żeby były wyglądały ok (oczywiście z normalnej odległości) . Osobiście uwielbiam ten wzorek! najbardziej w takim granatowym wykonaniu (jak sie dogrzebe zdjecia to wstawie;) ) wygląda mega szykownie, elegancko i kobieco! ale ta wersja nie jest zbytnio udana ale pomyślałam że wstawie
no na dziś koniec tego mojego szału, postaram sie znaleść inne jeszcze ale nie obiecuje, jakby co wymyśle coś nowego i postaram sie zrobić zdjęcia, ale ten czas...
pozdrawiam
koronkowe są śliczne <3 też robiłam koronkowy design na czerwonych pazurkach ale nie robilam zdjec
jaki kolor lakieru masz pod panterkami? ciekawy jest
Golden Rose 207 sam wyglada troche mdło i dłonie sprawiają wrażenie chorych dlatego zdecydowałam sie na panterke i nie żałuje:P
Nie moge znaleźć zdjęcia z koronką na tych granatowych paznokciach miałam wtedy najpiękniejsze paznokcie w życiu!! super wyglądały, jak bede miała czas to zrobie takie i wstawie zdjęcia
pozdrawiam
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)