Jedwab/Serum do włosów
Hejka ! Znacie jakieś dobre jedwaby i serum do włosów ?? Jak tak to napiszcie, pozdrawiam
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
Czy daje też radę utrzymać się na powiekach przy łzawiacych oczach?
Też jestem bardzo ciekawa. Nie widziałam tego Inglota na żywo, ale niestety zlikwidowali nam ich...
Wydaje mi się, że są mocno zbliżone do siebie odcieniem i wykończeniem, choć nie mogę odpowiedzi...
Zazwyczaj męskie kosmetyki mają silny męski aromat, choć nie zawsze niestety mi się on podoba
Nie zatopiłam w tych cieniach paluszków, ale wg mnie są one bardziej gładkie niż brokatowe jak t...
Hejka ! Znacie jakieś dobre jedwaby i serum do włosów ?? Jak tak to napiszcie, pozdrawiam
Od dawna już stosuję jedwab Natura Silk z firmy Marion i jestem bardzo zasowolona.
Ja używam jedwab do włosów z Joanny Polecam ! Ale tylko 1 kropelkę !
Ja kiedyś używałam w większości drogeryje sera, jedwabie.. miałam Joanne, Biosilk, ArganOil, dużo by wymieniać ale od kiedy zastąpiłam te preparaty masłem kokosowym moje włosy są w lepszym stanie niż przy używaniu drogeryjnych kosmetyków.. są o wiele bardziej odżywione i miękkie :)
Używam serum Garniera z serii Goodbye Damage i to na prawdę bardzo opóźnia rozdwajanie się końcówek, a przy okazji ładnie je pielęgnuje. Poza tym polecam olejek makadamia. W moim przypadku sprawdza się dużo lepiej niż arganowy etc. :)
Też miałam serum z Garniera. Dobrze odżywiał końcówki włosów, a poza tym przepięknie pachniał. Na moich włosach zapach utrzymywał się dość długo. Nie każdemu może to pasować.
Ja używam Biovax Jedwab w płynie - L'biotica. Nie dość, że przepięknie pachnie, to rewelacyjnie sprawdza się do wygładzenia włosów. Często stosuję go po stylizacji. Oczywiście minimalną ilość rozprowadzam na dłoniach i dopiero na włosy - końcówki. Po tym zabiegu lśnią jak szalone.
Ja używam serum scalające końcówki z PANTENE i jestem bardzo zadowolona sama fryzjerka do której chodzę powiedziała że moje włosy lepiej wyglądają ;)
odradzałabym kupować olejki ,jedwabie które są tańsze i ze średnich firm lepiej kupic oryginalny jedwab wtedy wiemy że to 100%jedwab a nie jest na 5 czy 6 miejscu w składzie danego kosmetyku. bardzo fajne strony na których kupuje naturalne kosmetyki i wiem że to są w 100% oryginalne to www.naturadlapiekna.pl i www.biochemiaurody.com
Słyszałam, że taką miksturkę łatwo zrobić samemu używając ogólniedostępnych półproduktów kosmetycznych. :)
jesli jedwab to tylko naturalny
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)