Jakość filmików, a szybkość ładowania na Youtube
Dochodzą do mnie sygnały, że filmiki nie ładują się płynnie . Dlatego chcę poznać waszą opinie na ten temat, proszę zagłosujcie w ankiecie.
rzadko, raczej jak skóra się domaga ;)
latem czasami tak, obecnie nie
bordo i granaty
Gdy u mnie ten problem był już nie do zniesienia, ścięłam włosy, zrobiłam keratynowe prostowanie...
U mnie właściwie każdy, który się szybko wchłania się sprawdza.
Nie miałam okazji jeszcze używać.
Wydawało mi się, że ona zastyga na twarzy i później się ją zdejmuje. Kiedyś miałam taką i wydawa...
Nie znalazłam naturalnego balsamu, który całkowicie by mi pasował.
img-0881.jpgEveline i ich pielęgnacja według mnie są godne polecenia. Na przykład ich płyny mice...
Dochodzą do mnie sygnały, że filmiki nie ładują się płynnie . Dlatego chcę poznać waszą opinie na ten temat, proszę zagłosujcie w ankiecie.
chciałam utworzyć nowy topic ale podepnę się pod ten Powiedz mi droga LadyMakeup jakim sprzętem kręcisz swoje filmiki? I jakim programem je potem obrabiasz? Z góry dziękuję za odp
Za każdym razem jak oglądam Twoje filmiki to nie mam żadnych problemów. Wszystko się płynnie ładuje.
Aha zapomniałam dopisać że jakość też jest genialna
To bardzo się cieszę
u mnie jest wszystko ok
U mnie również wszystko było i jest w porządku :)
moze to kwestia komputera
Archeologia roku. Odkopywanie postów sprzed pięciu lat. :D
hehe
ten tekst mnie rozbawił
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)