Jakim typem Eyelinera najlatwiej Wam sie maluje ?
Dziewczyny jakim typem eyelinera(kredka,pisak,zel,pedzelek)najlepiej-najlatwiej wam sie maluje kreske na powiecie?ktorym najladniej kreska wyglada? CHcialabym poznac Wasze zdanie
Olejek Busajna pozwala na dłużej utrzymac opalenizne, ładny kolor takze skórze nadaje taki złota...
Łatwo się nim kręci włosy, próbowałyście?
Moje gusta zapachowe :D
Nie używam żadnych balsamów podtrzymujących opaleniznę, jednie balsamy nawilżające.
Do podtrzymania opalenizny ale i by miała ładny złotawy koloryt doskonały jest Olejek Busajna. M...
Musi pięknie pachnieć ♥
Zdecydowanie, tylko na mokro.
Jeśli chodzi o wszystkie długotrwałe pomadki, to zmywam je dwufazowym płynem do demakijażu lub o...
Jak ją zmywacie?
Dziewczyny jakim typem eyelinera(kredka,pisak,zel,pedzelek)najlepiej-najlatwiej wam sie maluje kreske na powiecie?ktorym najladniej kreska wyglada? CHcialabym poznac Wasze zdanie
Dobry wątek jeśli spiesze się, to zawsze używam kredki z Gosh\'a - mam ją sprawdzoną, wiem że się nie rozmaże i ładnie wygląda. Jeśli chcę zeby makijaż wygladal na dopracowany to wolę eyeliner w żelu
U mnie idealnie sprawdzają się grube kredki (jumbo). Rzadko używam na powieki czegoś innego. Eyeliner w płynie daje mocny efekt ale trzeba się trochę natrudzić, żeby ten efekt uzyskać. Kredkami łatwiej jest się smyrać
Jak dla mnie te w żelu są bardzo dobre ale i te w pędzelku też bardzo lubię, dlatego raz używam jednego, a innym razem drugiego:)
Mi jakos eyeliner w zelu-mam- Maybelline z pedzelkiem w zestawie,ale kreske robie pedzelkiem z Sephory to jakos trudno mi malowac..jakos tepo nie ciaglaosciowo mi to wychodzi.. -nie idzie gladko..gdzie robie blad?
ja zdecydowanie żelowy....potem plynny w pędzelki- a na końcu pisak:)
Na początku rękę ćwiczyło się na płynnym eyelinerze z LeMaxa, a teraz żelowy z Pierre Rene i dodatkowo pędzelek osobny i jest bajka. Pewnie wrócę do płynnych spowrotem, bo na pewno nakłądało mi się je szybciej niż żelami. ;)
Ja bardzo lubię te żelowe, czasami sięgam też po eyeliner w pisaku.
Lubię żelowe ale płynne też są fajne. W zasadzie to bez różnicy dla mnie, co wpadnie w łapki to użyję :) Najmniej lubię chyba w pisaku.
oczywiście żelowe i pędzel skośny
mnie również najlepiej sie maluje żelowymi ,takie według mnie sa najbardziej trwałe
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)